: 163km w benzynie to jest to.Czego chcieć więcej w samochodzie rodzinnym
Prędzej jedziłem passatem b5 1999r i to był chłam .Wymina zawieszeniaw roku 2-3 razy. turbiny 3 prze 1,5 roku, pompowtryskiwaczy,i wiele innych tłumieni dziur to tez była lipa wszytsko trzeszczało i znowu zawieszenie do wymiany.Gdy przesiadłem się do merca poczułem że mam samochód.Naprawdę warto dać klilka tys więcej za merca. Może nie mieć mniej opcji niż wspomniany passat czy opel vectra ale klasa samochodu i jego nie zawodnoścć bierze górę.
ok 9 sec 0-100 km/h .Dzięki 6-cio biegowej man ualnej skrzyni na każdym z 5 biegów samochód jest \"agresywny i dobrze przyspiesza.6 bieg 130km/h + i można sie toczyć do 220km/h i spalanie bardzo spada.
Jestem bardzo mile zaskoczony.Dodam że na gazie jak i na benzynie nie odczuwam różnicy idzie tak samo.
jedynka słabo wchodzi gdy samochód jedzie .Reszta ok,można zmieniać za pomocą kciuka :D
Prowadzi się jak przyklejony do asfaltu.Wspaniale tłumi nierówności na polskich drogach.Wspułpracujący układ EBD ESP i ABS pomogą ci wyjśc z opresji.
ok
Jak w to w Mercu wszystko co niezbędne w jedej gałce,5 cm wyżej gałka tempomatu.Reszta prosta w obsłudze i pod ręką.
ok
Jak na swój segment nie wypada słabo ale pasażerowie powyżej 160cm będą średnio zadowoleni z ilości miejsca na nogi.
Silka nie słychać ,podczas tłumienia sporych nierówności także bdb.
Klima , turbodoładowany silnik benzynowy musi swoje palić
Za jakość trzeba zapłacić swoją cenę.
reset komputera ale to jest oczywistość jak wymiana klocków hamulcowych....
Roleta w bagażniku nie zasówa się tak jak bym chciał
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 (C 200 Kompressor) 163KM 120kW