: termostat ale to typowa przypadlosc tego modelu
jak dla mnie idealny samochod. dobrze sie prezentuje(wersja evolution), ma ekonomiczny i dynamiczny silnik, komfortowe wnetrze oraz bogate wyposazenie(navi, skora, biksenon skretny, sysytem HARMAN KARDON). Ceny czesci eksploatacyjnych niespecjlnie drogie. Potrzebuje dobrego paliwa, oleju, a oszczedzanie na filtrach nie wychodzi mu na dobre. Predkosc maks 230km/h(licznikowa)
nie mam uwag zarowno co do trwalosci,oszczednosci jak i dynamiki. Silnik na lancuchu rozrzadu u mnie ma przejechane 260 000 km i nie bierze ani grama oleju od wymiany do wymiany. Nadal jezdze na pelnym syntetyku
manual 6 biegow i 0 klopotow. biegi wchodza wzorowo
najwiekszy atut samochodu. jedzie jak po szynach, a w zimie systemy skutecznie pomagaja w prowadzeniu(szczegolnie na fabrycznych gumach 225/45/17 przod i 245/40/17 tyl)
dupa wysoko, wiec do tylu nie ma rewelacji ale przod bez uwag. nie mam czujnikow i troche tego czasem zaluje..:)
kto wczesniej jezdzil mercedesem bedzie bardzo zadowolony i intuicyjnie bedzie go obslugiwal. dla poczatkujacych problemem moze okazac sie zintegrowana dzwigienka, ktora obsluguje kierunki i wycieraczki oraz hamulec nozny
klima rewelacja.szybko odparowywyje ale wiadmo, ze nie nagrzewa sie tak szybko jak benzyna. ogolem jest co najmniej bdb
mam 183 i za mna jeszcze ktos spokojnie usiadzie.jest zadziwiajaco dobrze jak na takie nadwozie. norma we wszystkich coupe- utrudniony dostep do tylnych siedzen ale jak juz zajmiemy miejsce to jest bdb
dobre wyciszenie, a grube masywne drzwi skutecznie izoluja od zawnetrznego halasu. slychac opony i polskie dziury. oczywiscie swietny system HARMAN KARDON robi robote!
fenomenalnie. moj rekord na trasie to 4,4/100 przy czym bardzo sie staralem aby osiagnac taki wynik. Dynamiczna trasa bez szalenstw to ok 6l. srednia z 15 000 to obecnie 6,2
tanio jak na ten rocznik nie jest ale naprawde warto. polecam auto koniecznie w wersji PO LIFCIE!
tylko opisany wczesniej termostat
kompletnie nic