: Idealny do tego modelu.Mocny ale nie wysilony i w miarę oszczędny.
Układ elektryczny
: Czujnik hamulców podatny na wilgoć
Bardzo fajny wózek. Sprowadziłem go z Włoch w idealnym stanie.Żona psioczyła od początku, że mercedes, bo drogi w utrzymaniu itd.,ale po tygodniu stwierdziła że ten i żaden inny.
Super silnik do tego autka.Ciągnie od samego dołu.Kultura pracy - tak jak na Mietkaprzystało-świetna
Skrzynia automatyczna 4 biegowa dośc sprawnie i bez szarpnięc przełacza biegi.
Na naszych drogach powoli to i terenówki będą miały kłopoty, chociaż jestem miło zaskoczony wybieraniem nierówności przez mojego Miecia.
Trochę przeszkadzają szerokie słupki z tylu pojazdu, ale do przodu widoczność doskonała.
Wszystko tak jak powinno być. Siadając poraz pierwszy do tego pojazdu kierowca ma poczucie że już nim jeździł.
Bardzo wydajny system wentylacji, a do tego klima.Co tu jeszcze można dodać?
Z przodu super, miejsca pod dostatkiem, ale z tyłu na dłuższe trasy to tylko w czworo.
Jak na diesla to przyzwoicie, chociaż znam lepszych.
Nie narzekam. W mieście potrafi wciągnąc 9l., ale przy spokojnej jeździe w trasie zejdzie nawet do 5,8l/ 100km.
Wbrew panującym opinią samochód nie jest wymagający i awarie jakie się zdarzają wcale nie ruinują kieszeni.Jest bardzo dużo zamienników dużo tańszych niż orginalne.WART JEST TYCH PIENIĘDZY. Spasowanie elementów jest dobre. Nic nie trzeszczy i nie skrzypi.
Mam go dopiero od pół roku. Wymieniłem wszystkie możliwe żarówki i nic więcej.Reszta to normalna eksploatacja.
Brak jkichkolwiek usterek.
- zużycie paliwa dla silnika 2.5 D 113KM 83kW