kochana fura do bezpiecznej spokojnej jazdy wyciąga tyle ile ma w dokumentach tj 185 km/h na polskim paliwie oczywiście i pali tak jak w dokumentacji. Prawdziwy misio Bagażnik nie jest duży 430 L i to czasami daje sie we znaki. Z tyłu (za mną) pasażer ma mało miejsca na nogi.
trochę za dużo kilogramów na 1 Nm i na 1KM ale to przecież nie wyścigówka
idealnie jak silnik jest zimny trochę szarpie wiadomo
niestety polskie drogi niszczą , końcówki drążków kierowniczych po 4 tys km w Polsce koszt naprawy 120 zł
doskonały skręt można to opanować i wygodnie się przemieszczać
Mam 191 cm i na prawą nogę brakuje mi miejsca pęk kluczy wchodzi mi w kolano !!!! To największa wada tego samochodu
model jest bez klimy niestety ale radzi sobie chociaż latem (schwartz metalic) można sie ugotować
jw
za słabo słychać silnik ja lubię słuchać muzyki płynącej z cylindrów :)
średnio 7L
Samochód przywiozłem z Bonn znalazłem go sam w sieci od osoby prywatnej 2 ręka, nigdy nie kupujcie takich samochodów w Polsce. Warto jechać do niemiec i samemu zwieźć fure. Przejechałem nim ponad 50 tys km bez awarii przy minus 30 zapalał na dotyk nie zdażyło się zeby nie zapalił za pierwszym razem , mam wrażenie że jest w stanie spalić wszystko
końcówki drążków 120 zł
klocki para z montażem 90 zł
sprężyna bagażnika :) 18 zł
żarówki ok 20 zł
olej Castrol Magnatec pilnuję wymian i łącznie z nim koniecznie filtr oleju silnika i filtr paliwa. Zamienniki kosztują grosze olej najlepiej kupować w niemczech bo jest znacznie taniej. Szyberdach nawalił na samym początku , nie naprawiam nie jest mi to potrzebne uchylanie działa i z tego korzystam
szyberdach z tego co wiem to wada równiez innych modeli
- zużycie paliwa dla silnika 2.5 D 113KM 83kW