: Auta z fabrycznym lakierem nie korodują, lecz gdy odmalowaliśmy coś lub poszpachlowaliśmy to bardzo szybko znów tą część łapie korozja.
Auto bardzo dobrze się sprawdza w eksploatacji. Silnik dopracowany, do przemieszczania po mieście spisuje się idealnie, choć czasem naprawdę brakuje mocy na trasie. Silniki nie do zajeżdżenia, spalanie ok jak na takie gabaryty auta. Naprawdę rzadko coś się psuje, a ceny są przystępne (dużo zamienników).
Do układu jezdnego nie ma do czego się przyczepić, zależy jak użytkujemy auto. Zero jakichkolwiek problemów. Duży skręt, brak kontroli trakcji to przyjemność, ponieważ można poszaleć bokiem.
Widoczność z przodu i boku bardzo dobra. Wszystko widać w lusterkach. Jedyny mankament to tylna szyba i wysoko uniesiony bagażnik, podczas cofania myślimy, że dojechaliśmy już blisko przeszkody, a tak naprawdę zostało jeszcze z 1,5 metra.
Ogrzewanie naprawdę super. W zimę grzeje się bardzo szybko, a po jakimś czasie jazdy musimy zmniejszyć ogrzewanie na pół, jest tak gorąco. Oczywiście wszystko to przy sprawnym w 100% układzie.
Dla kierowcy i pasażera z produ miejsca nie brakuje, natomiast jest problem dla pasażerów z tyłu, gdy prowadzi wysoka osoba.
Wyciszenie dobre, na trasie przy 140km/h zaczyna trochę być głośno w środku.
Zużycie paliwa miasto 8-10 litrów, trasa 7,5 litra.
Spalanie katalogowe jest bardzo podobne. Części są bardzo tanie, dużo zamienników, wszystko da się wymienić samemu, ponieważ nie ma dużo elektryki.
- zużycie paliwa dla silnika 2.2 D 95KM 70kW