: górne wachacze w przednim zawieszeniu, ale to norma ponoć w MB na polskich drogach
Niemcy mają takie powiedzenie: \"Nie ma starych mercedesów są tylko zadbane i niezadbane\" Jak go sprowadziłem z Niemiec w 2005 roku to powiedziałem sobie ze bede nim jeżdził ze dwa trzy lata a potem do ludzi. Zrobiłem nim już 140 tyś i nie moge go sprzedać. Auto nie do zarżnięcia. Taksówkarze całej Europy wiedzą czym trzeba jezdzić zeby zarobić
pomimo ze to silnik a mechaniczną pompą a nie CDI to mistrzowsko się spisuje. Moc nie powala ale z tego akurat jest zadowolony portfel :)
Trzeba troche pomieszać lewarkiem w miescie. Silnik szybko wkreca sie w obroty i jesli nie chcemy go nadmiernie rzexbic to niestety trzeba machac patykiem. w trasie nie zrównany na \"5\" zakres predkości od 60 km/h do 160
Elegancko zestrojone zawieszenie. podwóne wachacze zna przodzie i belka wielowachaczowa z tyłu robia robote auto płynie
Widac wszystko
Z przodu idelana, pasażerowie z tyłu nie moga mieć więcej wzrostu niż 185 bo wtedy mają problem
Mistrzostwo. Ogrzewanie i klima w kazdych warunkach dają rade
kierwoca ok, pasażerowie z tyłu jak są kaprysni to będa narzekać
Jak na wolno ssącego diesla bdb
Auto wazy 1500 KG ma sto koni a w trasie schodzi poniżej 6 L, byłem w szoku ale to prawda, jazda w miescie jest droższa od 7,5 do 8,5 L w zalezności od nogi
tanie i niezawodne
To jest masakra. Za te pare lat jazdy zepsuło się:
- silnik wycieraczki, to moja wina bo zignorowałem objawy jak zaczea zwalniać i nie przesmarowałem prowadnice potem dowiedziałem sie o tym na forum w202- moja wina
- jedna sieca żarowa
- końcówki drążków i stabilizatorów z przodu
- górny wachacz w prawym przednim kole
Wsazysktiego może na 500 PLN
- zużycie paliwa dla silnika 2.2 D 95KM 70kW