Wspaniałe auto i napewno nie sprawiające właścicielowi żadnych problemów. Jedyny mankament mojego auta to problem z rdzą która się poprostu pojawia co jakiś czas w różnych miejscach.
wspaniały silnik. Przed kupnem nasłuchałem się, silniki mercedesa nie lubią \"gazu\". Bzdura !! Silnik bardzo dobrze współpracował z instalacją gazowa. Cichy i kulturalny a kiedy trzeba bardzo energiczny. Odpowiednio zadbany nie przynosi problemów. Przez rok urzędowania ani jednej naprawy. Tylko wymiana płynów eksploatacyjnych.
skrzynia z bardzo dobrze dobranymi przełożeniami nie sprawiająca najmniejszych problemów. Dźwignia zmiany biegów zawsze pod ręką. Super.
Nic dodać nic ująć jak tylko 5. To w końcu mercedes. On nie jedzie on po prostu płynie. Przy przebiegu 265 tyś. km zero problemów.
Tutaj trochę brakuje do 5. Jeśli chodzi o widoczność do przodu to wspaniale lecz do tyłu już trochę gorzej ale korzystając umiejętnie
Wspaniale. Wszystko pod ręką i na swoim miejscu. Kierując nie potrzeba wykonywać żadnych ćwiczeń żeby dotrzeć do przełączników.
Tutaj dobrze. Ogrzewanie wspaniale. Gorzej trochę zimą. Parujące szyby z tyłu i trzeba trochę poczekać żeby auto się rozgrzało.
bardzo dużo miejsca i bardzo wygodnie.
Myślę że jak na 16 letnie auto to wspaniale. Tylko wsiąść i jechać i słuchać muzyki płynącej ze wspaniałego systemu dźwięku.
Niestety ma apetyt na paliwko ale w końcu to mercedes. Gaz około 12 l/100km.
trzeba trochę zapłacić żeby kupić ale napewno warto kupić starszy i lepiej wyposażony.
Poprostu niezawodny.
Tutaj podobnie jak wyżej czyli wspaniale.