: kolega po przejazdzce powiedzial - mozna sie zakochac-
inny... -wlazisz w te zakrety jak bys gral na PS2-
auto prowadzi sie tak jak tego chcesz
: mialem maly odprysk za tylnymi drzwiami,po roku zimy w austrii i polsce trzeba bedzie odprowadzic do lakiernika,polonez mi tak nie zardzewial
: sprawdzac czy odplywy sa nie zapchane !!
mysle ze powinienem dac doskonale :)
lubie go sluchac jak jest na wyzszach obrotach , cichy
bez zastrzezen i raczej chwalic jak przesiadalem sie na inne auta innej marki, w trasie jadac na 4tym biegu i po zmianie na 5 mam wrazenie jak by to niebyla piatka ...daje do przodu :)
tu szczegölne brawa dobry skret ...dla sportowego zawieszenia, niskie ,twarde przy oponach 205tkach skreca jak chcesz ale pamietajcie to nie gra na komputerze :P minus? zoladek mnie bolal po 900km na gazowych amorkach i na tylnej kanapie kazdy podskakuje hihih
dziwne ze lusterko srodkowe jest tylko na szybke i lepiej opuszczac zaglöwki ,to nie autobus z bialymi zaglöwkami hihihi...
jako student architektury powiem ze z jednym napewno zrobili lipe!!!! kto zrobil taki glupi wlot powietrza do wentylatora i odplyw wody w bagazniku?? plus taki ze jadac w trasie niewazne czy 120 czy 170 pali to samo .wygodny i cichy ... pomimo lat potrafi sie zaprezentowac ,po umyciu i woskowaniu ludzie sie patrza,carny to i sie boja
klima daje dobrze ale cos mi zatyka wentylator i jedna wada jak zmienie nawiew to z innego otworu idzie zimne powietrze (zima) pasarzer musi przykryc nogi kocem (smieszne )
dam 5 bo mozna cieple sobie a zimne sasiadowi i daje z tylu na stopy :)
mam 168cm wiec nie nazekam gdziekolwiek bym usiadl .ale bagaznik przy nie skladanych fotelach to lipa,gdzie miejsce na snowboard?
przyjemnie , nie wyspany w nocy moze szybko zasnac
pali dobrze ,raz w zyciu jak wiozlem mame to spalil mi 8 z kawalkiem a tak to 10 L no 11 L niewazne czy jade w trasie 160 ,miasto? hmm nie wiele wiecej dziwne ze na sekwencji pali mniej ,bo na benzynie wydaje sie wiecej ,widac jak kreska z baku opada,przy tej pojemnosci to troche lipa.
przeglad? kurde wymiana oleju i jedziesz dalej niema na co czasu tracic :)
tu bede marudzic bo nowsze modele to kupa kasy ale jak kupisz to wiesz zaco, w sumie zaden z nowych plastiköw nie dorowna tym z przed 20 laty ,gdzie firmy prod.czesci bankrötowaly
ostatnio to zarowki mnie wkuzyly,kontrolka sie zapali i wiem ze zaröwka z tylu ,slyszalem ze czasem ,,wtyczka´´ to przednich lamp
nic mi nie skrzypi .
swiatelko na przycisku od klimy czasem sie niewylancza jak wylacze nawiew a powinno zgasnac
-wymienilem klakson bo jadac przez calo polske mozna go spalic na baranöw (mysle ze dostal wody i sie przeziebil)
jezdze do domu po 900km i szybko,chce miec wszystko w b.dobrym stanie i tu tez wysoka nota ,co wymienilem przez dwa lata?
-silnik wycieraczki
-koncöwke przy zakupie auta ale to musialem caly drazek bo niema rozlacznych
-klocki i tarcze z przodu
-jakis dupek podmienil przeplywomiez powietrza i musialem kupic
-teraz zauwazylem ze poci sie most i wymienie uszczelniacz