Jak na tak małą budę silnik wystarczający, elastyczny i szybki. Jazda z szybkością 170 a nawet 190 km/h nie stanowi problemu. w cztery osoby jechałem 200 km/h. Silnik super, jak na razie bez żadnych niespodzianek.
Wszystko ok od 2 w górę. od początku posiadania chaczy jedynka, muszę wrzucić nieraz 2 a potem 1.
Ale skrzynka na plus , krótkie przełożenia lewarka - plus
Posiadam wersję awantgarde ABS, ESP jestem pod wrażeniem tych systemów szczególnie w zimie. Działanie ich nie raz uratowało mi tyłek. Troszkę za twardy jak na nasze drogi.
Przednie słupki ograniczają widoczność i lusterko na szybie, ale to chyba przez mój wzrost 185, a tak to ok
Wszystko pod ręką.
Bardzo szybko się nagrzewa w zimie, klima manualna ok.
Jak na 3 - osobową rodzinę zupełnie wystarczający.
Jestem zadowolony, może z racji tego że pilnuję zawieszenia (wszelkie stuki naprawiam od razu).Powyżej 150 km/h trochę szumi (małe gabaryty auta.
W mieście 9 litrów nie ma tragedi, na trasie od 7 - 8,5 w zależności od jazdy. Jak na tą pojemność ok.
Mimo tylu kilometrów nic się nie dzieje. Wszyscy piszą o trzeszczących plastikach a ja nie wiem co to jest nic nie wydaje nieporządanych odgłosów.
Przez rok wymieniłem trzy rzeczy: amory z przody (nasze polskie kochane dziury) klocki i olej. Nic kompletnie tankuj e i jeżdzę.
Zachowam się jak wieśniak (przepraszam wszystkich, którzy tak piszą ale to prawda) BEZ GWIAZDY NIE MA JAZDY