Auta nie polecam. dobre dla żony mechanika. w zasadzie do miasta nie jest takie złe - choć niewygodne i niezbyt ekonomiczne. Żaden mechanik nie chce tego naprawiać - do wielu napraw trzeba wyjmować silnik. Na elektryce nikt się prawie nie zna. Przyspieszenie ma dobre i wszędzie zaparkujesz, ale moim zdaniemnie warto. Jedne z mechaników powiedział mi że lepsze jest punto.
przyspiesznia całkiem przyzwoite, w mieście poczyniałem sobie całkiem śmiało, gorzej na trasie - trochę brakowało mocy
jak dla mnie bez zarzutów, tylko sama gałka się popsuła
dramat, polskie drogi i ten samochód nie stanowią dobrej pary, odradzam ludziom którzy cenią komfort i wygodę. Każda dziura i koleina to dla pasażera i zawieszenia trudny egzamin. Po kilkunastu tysiącach na polskich drogach wymiana poduszek pod silnikiem i amortyzatorów.
parkowanie w mieście to przyjemność, taki ięszy maluch - wszędzie zaparkujesz. Może do ylu nienajlepiej widać ale to drobiazg.
wszystko w zasięgu ręki, jest poprawnie, mało schowków, ale auto też nie jest duże więc nie ma się co czepiać
dość nieszczelny - przez szyberdach, szybko się wyziębiał
wbrew pozorom nie jest aż tak źle. z przodu jest całkiem ok. siedzi się wyżej więc ma się poczucie większego bezpieczeństwa i lepszą widoczność, z tyłu nie jest już tak dobrze. powyżej 180 cm będzie niewygodnie
czujesz się trochę jak w kombi. wszystko klekocze i trzeszczy. Po kilkunastu tysiącach na polskich drogach robi swoje. No i jeszcze nieszczelny szyber dach. szum drzew przy 120 km/h stawal się nie do zniesienia.
maly samochód a spalanie w mieście ok 10l. fakt mam ciężką nogę ale za miastem nie było dużo lepiej, naprawy drogie i trzeba się prosić mechanika żeby się za to zabrał
jak na mały samochód to powinno być taniej
ciągle coś się psuło a to światła, a to jakieś przłącznika, a to elektryka - raz działał centralny innym razem nie. a to fotel się popsuł a to zerwała się linka od klapy silnika, a to szyba nie opuszczała się nagle, a to szyberdach się zaciął, półka z tyłu się popsuła - wiecznie coś. miałem wrażenie że ciągle coś się psuje. jak na 2 lata to sporo tych drobiazgów.
zawieszenie do wymiany, rozrusznik i sprzęgło do wymiany, coś nie tak z wtryskiem i sonda lamda no i wiecznie szwankująca elektryka.