Ladne autko dla dwojga mimo uplywu lat prezentuje sie wciaz dobrze i milo na nie popatrzec jak gdzies sie spotka na ulicy.Moglby miec lepsze wykonczenie w srodku.Z czesciami nie ma problemu ogolno dostepne i org tanie niezawodny i praktyczny.AAA!!! i minus za brak mozliwosci otwarcia tylnej szyby duuuuzy minus.
Dobrze sie zbiera do 210km/h powyzej zaczyna puchnac.Elastyczny cichy i ekonomiczny jak na ta pojemnosc.
Skrzynia posiada tz czarna dziure ale mniejsza niz w 124 CE ktore posiadalem wczesniej.Zmiana biegow plynne bez szarpniec stukniec i opoznien.Zadowolony jestem z jej pracy.
Autko lepi sie drogi jedyny mankament to kontrola trakcji ktorej nie da sie calkowicie wylaczyc i strasznie uprzyksza zycie.Dobrze wybiera dziury solidna konstrukcja i tania w naprawie jak juz cos.
Widocznosc przod boki ok tyl bardzo slaba bez czujnikow parkowania mozna przytrzec zderzak tylny ale idzie sie przyzwyczaic z czasem.
ok
Dobrze i szybko sie nagrzewa dluo trzyma cieplo dobry gadzet podgrzewane fotele przydaja sie jak zaskoczy nas zima z temp -30.
Miejsca dla kierowcy i pasazera w sam raz nie ma powodow do narzekan jednakze tyl oj tu juz gorzej osoba powyzej 1.80 ma problem wali glowa o podsufitke w 124ce z tylu siedzialo sie duzo duzo wygodniej i wiecej miejsca bylo.Bagaznik rewelacyjny po przez skladane siedzenia przewozilem drzwi do mieszkania weszly!
Wyciszenie dobre szum wiatru nie wiem jak modele z innymi silnikami w 320 nie ma co narzekac.
Tu zostalem mile zaskoczony wczesniej mialem 124 3.0l i tak w granicach 15l lekka reka mi bral a w CLK miescilem sie w 12l i posiadalem lepsze osiagi i wiecej konni silnik typu V robi swoje.
Odpowiednia mozna za nie duze pieniadze kupic dobry model
Nie naprawialem w nim nic kompletnie przez okrez 2lat a troche kilometrow zrobilem
Brak