Ponadczasowa sylwetka,doskonała,takiej linii bocznej w 209(następca)moze pozazdroscic!Duzo uroku dodaje obnizenie i poszerzenie auta!plus gumy szerokosci rzedu 245 tył i 235 przód!na 17 calach!Slinka cieknie!Osiagi swietne!Dorzucilem jeszcze 50 koni!Nie spotkałem jeszcze pogromcy!
Osiągi pozytywnien zaskakują!Frajda z jazdy gwarantowana!jedyny minus to brzmienie!chodzi i brzmi jak odkurzacz!tu mogło byc lepiej!wymagana modyfikcja ukladu wydechowego!co trzeba zrobic ze smakiem i nie zrobic wiejskiej popierdówki!
Tu jest srednio!wsteczny nie zawsze ma ochote wskoczyc!ale takie to juz uroki skrzyni montowanych wzdłuznie!
Mam wersje obnizona i poszerzona!!wiec na przyczepnosc w zakretach nie narzekam!Kazdy ruch kierownica czuje na asfalcie!ale o to w tym chodzi!
Wystarczajaca!Jak na auto sportowe OK
Wszystko pod ręką!!Swietna jakosc materiałów!nic nie trzeszczy!
Git!
Cztery osoby moga wygodnie podróżowac!!nie ma co mówic ze z tyłu jest mało miejsca!w porównaniu do innych aut tej samej klasy clk wypada naprawde swietnie!Wygodne fotele nawet z tyłu!Dobrze wyprofilowane z długim siedziskiem!
przy predkosciach powyzej 200 km/h słychac szum ale ja to lubie
Jak chcesz auto oszczedne to kup fiata!mercedes nigdy oszczedny nie był!przy ostrej jezdzie swoje musi wypic!~w koncu to 197 rumaków!przy spokojnej jezdzie do 120 km/h pali do 8/9 litrów!
- zużycie paliwa dla silnika 2.3 Kompressor 197KM 145kW