: Brak awaryjności, tanie częsci, pasuja od C - klasse
: zawieszenie wybiłem bo jezdziłem na felgach 18, czesci tanie jak barszcz :)
Polecam, zwraca uwagę innych, ma ładną sylwetkę itp.Nie jest drogie w utrzymaniu. Trzeba trafic na dobry egzemplarz
Po zakupie odrazu zamontowałem gaz, BRC insatlacja
na pb 95 jest zdesydowanie silniejszy, szybciej wkreca sie na obroty
3 bieg słaby mało ciągnie
230 km daje radę
biegi wchodza dobrze, czasem mam problem z jedynką ciężko wchodzi jak stoje w korku
jeżdziłem na 18 felgach i w koleinach nosiło mnie na maks, obecnie 16 i jest super
230 nic nie słychać poza witrem i silnikiem, tak jest w miarę dobrze. Porównójąc żony scenika to merc rewelacja
Ogrzewanie postojowe rewelacja :)
Jeżdze na LPG i jestem bardzo zadowolony przejechałem w ciągu roku 30 tyś.na instalacji i nic nie dzieje sie z silnikiem. Ładnie pracuej. Jeżeli chodzi o spalanie to im lepszy gaz tym mniej pali. W lato w mieście 11,5 Gazu + 0,5 litra benzyny średnio, w trasie 9,5 - 10 l. maks w lato przy klimie 16 l LPG
Zima: benzyny 1 litr pb 95 + 11,5 LPG. Zależności jakie trasy pokonuje. Jak miałem tem. ust. na 39 C to spalał mi ogromne ilości benzyny - codzinnie z rana stałem w korkach. Teraz ustawiłem na 25 stp. i paliwa idzie mi mniej.
Cena nie jest duża, a atuto warte i miłe ) tj. gwiazdeczka
Przejechałem autem 30 tyś. auto nie zawiodło mnie. Wiem, że jest to mały przebieg, ale jest :)))
jest okey
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 16V Kompressor 192KM 141kW