: wlasciwie to nic ale dlatego ze nastawilem sie na to co otrzymalem:)
ja uzytkuje je w ladna pogode i dla relaksu czyli tak jak to przewidywal producent:) Ogolnie milo sie jezdzi ludzie patrza wygoda pelne wyposazenie spokuj czego chciec wiecej od tego modelu?!
Pamietac trzeba ze to nie jest auto sportowe a luksusowe cabrio!!!!
Mój plynnie i dosc szybko zmienia biegi
Dobrze wybiera nierówności jest wygodny
Do przodu jest super a do tylu no coz a jak ma byc w cabrio! od tego sa lusterka i czujniki parkowania oraz zwyczajnie umiejetnosci!
Jak dla mnie wszystko tam gdzie byc powinno. Tylko jakas sierota nie znajdzie sie w tym aucie.
Mysle ze tu mozna by cos wiecej zrobic. troche jak dla mnie slabo chlodzi w sensie mocy dmuchawy. Dodam ze mialem cala klime sprawdzona i powymieniane filtry i osuszacz.
To jest cabrio wiec no coz nie wiem jaki czlowiek bedzie grymasil o miejsce z tylu????Z przodu luzik a z tylu to nie jest i nie miala byc to limuzyna!!!!!!dzieci spoko:)To jest moje 2 auto i takie bylo jego przeznaczenie a z tego wywiazuje sie doskonale.
Silnika prawie nie slychac to jest cabrio wiec inaczej sie takie auto ocenia.
Co tu duzo mowic 3,2 pojemnosci automat i 218 KM to mowia same za siebie:) no jak chcesz jezdzic tanio kup sobie Matiza:)Albo Cie stac na ten samochod albo nie to proste.
Jakos nie mam powodow do pretensji...kosztowal sporo ale to jest elitarny wozik wiec kosztuje tyle ile kosztuje:)chcesz tanio kup Astre chcesz prestiz kup BMW Merca lub Audi i koniec:)
Poki co nic zlego nie powiem.Serwisuje auto na czas i nic dziwnego ani naglego sie mi nie przydazylo.
Poki co brak:)Jak dbasz tak masz:)