: Promień skrętu, o bezawaryjności i pozostałych zaletach wiedziałem już wcześniej
: minimalne ślady korozji z którymi można się uporać samemu w jedno popołudie kupując odpowiedni lakier i auto prezentuje się wzorowo
sprawdź sam, a podzielisz moje słowa
Cicho, równo, na wyższych obrotach z rasowym pomrukiem. Moc w zupełności wystarcza do wyprzedzania. Bezawaryjny!!!
Mój pierwszy automat. I polecam to wszystkim którzy chcą podróżować komfortowo i bezpiecznie.
Zero problemów. W razie potrzeby dynamicznego przyśpieszenia „Kick down” spisuje się wzorowo.
Warto wymieniać regularnie olej to bdb. wpływa na żywotność skrzyni.
cicho, doskonale tłumi nierówności w zakrętach trzyma się jak bolid,
zaparkujesz go wszędzie, promień skrętu to mistrzostwo świata!!!
nie ma jakichkolwiek problemów z parkowaniem czy to do tyłu czy przodem, Mercedes jest wzorem...
Wszystko na swoim miejscu proste, doskonałe auto
Polecam wersje z klimatyzacją.
zarówno z przodu jak i z tyłu bdb. Lepszych zagłówków jak w Mercedesie nie widziałem. Wzór dla wszystkich. Miejsca na nogi w zupełności wystarcza z tyłu woziłem kolege 190cm i bdb sie wypowiadał.
Jeżdżę w pracy focusem 1.6 z 2006 i powiem tyle masakra(silnik wyje, wiatr szumi, słychać prace zawieszenia porażka totalna) w porównaniu z moją gwiazdeczką.
Gdy chciałem w serwisie coś z tym zrobić na przeglądzie i zapytałem obsługę to powiedzieli że nie ma sensu bo porównując z Mercedesem to i tak poprawy nie odczuje.
Na trasie pomykam 180 i więcej i mogę normalnie rozmawiać. A z focusa wysiadam głuchawy po szybszej jeździe trasą.
145km trasa Katowice - Wisła - Katowice zużycie LPG za 29zł
w mieście pali mi do 13l LPG czyli 22-25
na autostradzie przy 200km/h ok 15l LPG (oczywiście w niemczech;)
należy pamiętać że to automat
Ceny części porównywalne z Golfem II, ale jak już coś wymienisz to 2 raz Ci się to nie przytrafi
wydajesz 6000 a potem długo, długo nic...
daje do myślenia
Nie zawiódł mnie nigdy. Chcesz jeździć bezawaryjnie to dbaj o swoje auto człowieku ;) , a ono Ci się odpłaci. Wzór bezawaryjności i wzorowej myśli konstrukcyjnej to Mercedesy.
nie było takiej
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 E 118KM 87kW