: dzwiek wankel-a jest zupelnie inny od standartowego silnika.w glosie na wysokich obrotach ma taki agresor w sobie ze dla mnie to muzyka dla uszu...
: wymiana swiec nic poza tym wada fabryczna
polece rx8 nawet wrogowi poniewaz mazda to auto o ktorym mozna gadac bez konca.pod kazdym wzgledem to zajebiaszczy wozek,kup sprawdz i geba nie bedzie ci sie zamykac tak jak mi od zakupu po dzis dzien .
ten samochod oczaruje chyba wszystkich swoja praca silnika i dzwiekiem jaki oddaje pod czas jazdy extremalnej ps to trzeba samemu ocenic .dla mnie bomba
krotki skok walka to zaleta mazdy ale czasem jest toporna.trzeba ja wyczuc a w tedy nie bedziemy na to zwracac
twarde,mocne,zwarte.idealnie spasowane do tego auta.
tu sie fabryczni dizajnezy spisali male boczne szybki sa przestronne a to dla tego poniewarz fotele w mazdzie sa tak opsadzone ze nawet wysoki gosc powyzej 2metrow nie bedzie mial klopotu z widocznoscia na boki tylu i przodu auta
ja juz jestem uczulony na zachwalanie w tej kwestji.nie ma tu zadnej reweacji ale czego tu wymagac od auta sportowego.dlugo sie nagrzewa kabina w porownaniu do mojego 2go auta volvo s80 ale nie jest zle
dobre dla tych na przednich fotelach a dla siedzacych z tylu maly dyscomfort na dalsze trasy ale kogo to opchodzi jak jedzie tam tesciowa heeee.taki zart
kto widzial sport auto ciche ,bo ja nie i takie niech zostanie.poprawil bym to na glosniej ale to sa koszta a w tei chwili mnie niestac,ale mysle nad wymiana calego wydechu bo to nie zaszkodzi a raczej pomoze
lubi paliwko oj lubi dla sknerow i ludzi oszczednych te auto jest z innej pulki nie dla nich.autko te jest dla warjatow i z kasa niepatrzacych na spalania, mandaty predkosci itp.... pozdrawiam wszystkich warjatow co sie nie licza z bezyna a upajaja sie jazda na krawedzi.....
fakt ,kosztuje swoje ale za te kase warte jest te auto wziasc i naprawde sie nim cieszyc.
nic sie z madzia jeszcze nie wydazylo konkretnego jedynie swiece wymienilem na nowe wiec o awaryjnosci nic nie napisze bo sie ono nie psuje
brak jakich kolwiek usterek
- zużycie paliwa dla silnika 1.3 Wankel 192KM 141kW