: Bardzo przemyślany samochód. Mały a duzy. Tani w akupie bo jakoś niepopularny. Ma swoje małe wady. Ale ma tez ogromą ilość zalet. Polecam dobre egzemplarze.
Prosta wytrzymała i przemyślana konsrtukcja. Tania w zakupie. Gryzłem się dłuższy czas co kupić. Teraz cieszę się ze wybrałem to niedoceniane dziwadztwo.
Tradycyjny diselek. Co kto lubi. Jak go po raz pierwszy usłyszałem to moim skojarzeniem był odgłos mercedesa beczki :-) więc odrazu go polubiłem.
Tradycyjny turbodiesel. Do 3000 tyś obrotów bardzo mułowaty. Póżniej od biedy można kogoś wyprzedzić.
Ja osobiście bardzo lubie spokojną jazdę moją mazda kiedy obroty sa około 2 tyś.
Samochód ma 10 lat wszystko pracuje idealnie lekko i gładko.
Elestyczny nie za twardy. Wg mnie bardzo dobrze trzyma sie drogi. Czuć że sakochód jedzie jak po sznurku. Ma dość szerokie oponki 195 więc moze i dlatego.
tutaj raczej nie na się do czego doczepic aaaaa może poza tym że nie widać konca przodu maski.
Auto przemyślane pod kontem uzytkowania. Kierowca ma podłokietnik. I kilka regulacji fotela. Uchwyty na kawe czy cole w konsoli srodkowej. Taki mały gadze ale kumpel ma piękną alfe 156 za 2x tyle i tego gadzetu mi zazdrości. Pozatym to taki niby mikro wan. Tylne fotele kazdy osobny składany i wyjmowany.
Ja mam 186 z przodu komfort. Ty też bardzo przestronny nikt nie ma wrażenie scisku.
Z przodu OK z tyło słabo. Chciaż w porównaniu do konkurencji podobnie.
myśle że przyzwoicie, przewidywalnie
152 tys. 1o lat. od zakupu zrobiłem 11 tys km iwęc nie za dużo. Miałem jedą awarie. Tylnie poduszki amortyzatora przegniły momo że blach zdrowa. cały koszt 560 zł.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 DiTD 100KM 74kW