: pracuje równo, nie psuje sie i mało pali :D
: Nadkola troszke bierze rdza
Układ hamulcowy
: zapiekaja sie cylinderki
: można usłyszec stuki po dłuższym uzytkowaniu samochodu i jeździe po dziurach
samochód jest naprawde warty swojej ceny! to autko dla rodzinki z małymi dziećmi które wygodnie i bezpiecznie moga podróżowac z tyłu gdzie kierowca ma możliwość zablokowania otwierania drzwi, szyb
bezpieczne pasy z regulacją sa naprawde dobrze wykonane
Silnik jednak na niskich obrotach ma lekkiego muła lecz gdy doda sie porządnie gazu to niektóre benzynowce robią wysiatke :D
biegi wchodzą lekko, bez zgrzytów i trzasków
samochód przywioeziony z zagranicy na początku jeździ wspaniale lecz po pewnym czasie zaczyna robic sie nieprzyjemnie
przednia szyba jest wielka, lecz nochal wystający z przodu jest mało widoczny i wiekszośc manewrów wykonuje sie na oko! jednak dla wysokiego kierowcy to nie powinien byc problem
wszystko tak jak powinno byc :D
klimka działa OK tylko w moim woziku przy wyższych prędkościach drżą szyby ;(
miejsca jest zaskakujaco wiele :) wysocy kierowcy nie moga narzekac na brak miejca nad głową! jedynie lekko zawąskie siedzenia z tyłu zmuszaja do małej kuracji odchudzającej :)
silnik jest głośny lecz przy włączonym radyjku z pod maski wydobywa sie zaledwie pomruk
4.6-4.7 litra na 100km to naprawde niewiele jesli oczywiście komus zalezy na ekonomicznej jeździe bo ten silniczek lubi popić gdy pozwolimy mu na pokaz swoich umiejętności
samochody traca na wartości lecz naprawde warto je kupować! moj znajomy kupuje coroku za te same pieniądze ten model i sobie chwali! ja właśnie kupiłem od niego moją perełke :)
mnie jeszcze nic nie zawiodło! w moim autku mam założone tzw. oponki igiełki wiec troche szumią ale gdy ma sie normalny bieżnik nic nie powinno zaskoczyc a bez awaryjność jest naprawde wysoka :)
zapiekające sie cylinderki w tylnik bembnach co dotyczy rocznika do 01
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 DiTD 100KM 74kW