Lista ocen Mazda Premacy I 1.8 16V 100KM 74kW 1999-2005 (47)

~mlodyg23
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
Auto jest bardzo użytkowe:automatyczna klima, elektryczne szyby, lusterka, brak progu na podłodze pasażera z tyłu, pięęęknie składane siedzenia, rewelacyjny bagażnik (większy niż w focusie kombi) przy zgrabnej sylwetce, podłokietnik dla kierowcy, sterowanie radia z kierownicy,z tyłu stoliki rozkładane, dużo oświetlenia wewnątrz, oświetlenie bagażnika, itd), natomiast określam to jako standard zakres: ŚREDNI, poziom: WYŻSZY. Auto jest...
4,5
~kefik
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
Mam to auto równo rok i jestem bardzo zadowolony przede wszystkim z przestrzeni i nie zawodności
4,6
~toto
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
Naprawdę dobre auto. Malutkie minusiki(spalanie, początki korozji, słabe wyciszenie), nie przesłaniaja wyraźnych plusów (przestrzeń, prowadzenie, niezawodność).
4,9
~Andrzej W.
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
Silnik bardzo elastyczny, nie jest wymagana częsta zmiana biegów dał bym 5 z \"minusem\" za silnik z racji wyciszenia, +110km/h lecz wszystko po za tym jest naprawdę świetne przy wyłączonym TCS \"zwija asfalt\" dosłownie i na benz i na LPG jestem niesamowicie zadowolony z auta wręcz określić tego nie mogę (Silnik)
4,2
~s
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
Przez pięć lat użytkowania (instalacja gazowa założona w serwisie STAG) padła tylko cewka za 70zł oraz regenerowane były tylne zaciski - lubią się zapiec. Gdyby nie wszechobecna rdza, to do tej pory bym jeździł. A tak niestety, przyszedł koniec. Wersja 100KM niestety trochę słaba, przy 5 osobach i całym bagażniku klamotów trzeba redukować na 4 bieg pod górkę w trasie. Spalanie gazu 10,5L. Zawieszenie - no tutaj niestety trzeba się przyzwyczaić...
4,3
~abrams
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
Ogólnie auto niezłe, ale jak na auto rodzinne słabe audio i odtwarzacz CD jako opcja. Poza tym największym mankamentem jest wszechobecna korozja.
~JAARRY
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
Polecam Wszystkim. Naprawdę świetny samochód. Chciałbym aby pozostali producenci trzymali taki poziom.
4,3
~Kuba
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
Spore, wygodne auto, duży bagażnik, rodzinny charakter. Jest bezawaryjne - nie licząc blacharki.
3,5
~Nomad
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
Technologicznie Mazda Premacy 1 jest samochodem wręcz antycznym,za to ładnie wykończonym i bezawaryjnym
Dziennik kosztów dla Mazda Premacy I 1.8 16V 100KM 74kW
9,5
10,4
4,5
~kadetth
Minivan 1.8 16V 100KM 74kW
Doskonałe auto dla rodziny. Pojemny bagażnik + dużo miejsca w środku. Kupić je można w cenie Renaulta Scenica z tego samego roku a jakość nieporównywalna. Dość nowoczesna deska rozdzielcza jak na ten wiek samochodu. Wygodne fotele, podłokietnik.