Bezawaryjny. Brzmi doskonale, ale dopiero powyżej 5000 obrotów. Duża moc przy 6000. Odcinka gdzieś przy 7000 :) Trochę za mały moment obrotowy. Przydałby się kompresor albo turbo :)
Jak dla mnie idealna! Skrzynia znajduje się dosłownie pod ręką. Lewarek jest krótki i wg. niektórych ciężko chodzi. Czasem mam problem i zamiast 3 wrzucam 5.
Rewelacja! Tylny napęd. Auto jest doskonale wyważone. Wchodzi w poślizg, kiedy tego chcę, a czasem, kiedy tego nie chcę. Poślizgi są łatwe do kontrolowania, nawet jeśli kontra jest lekko spóźniona.
Siedzenia są wygodniejsze niż myślałem. Z początku męczą po 50km, ale po przyzwyczajeniu można zrobić 600km i jest OK. Zrobiłem Miatą 4000km w dwa tygodnie, więc wiem co mówię!
Wszystko pod ręką. Bajecznie prosta obsługa. Beznadziejnie umieszczone przyciski otwierania okien na tunelu środkowym.
Prosto, czytelnie i sprawnie.
Ciasno. Dotykam nogami kierownicy (180 cm wzrostu). Osoby o wzroście 190 cm mogą tylko pomarzyć o tym aucie. Dotykają głową dachu, zaś zagłówek sięga im do ramion.
Głośno. Przy prędkościach powyżej 140 km/h nie słychać już nawet własnych myśli, ale za to
Jeżdżę głównie po mieście i w ruchu podmiejskim. Zużycie w trasie jest szacowane. Średnia z 1000km to u mnie 10,5 litra.
Rewelacja. Nic dodać, nic ująć.
Drobne problemy z elektryką. Auto ma już 25 lat!
Przez 3 lata nic się nie zepsuło!