: Z opini innych koszty miały być kolosalne a nie są.
Dotychczas bezawaryjne(serwisowane w ASO)Wyróżnia się stylistyką.
Wciąż sprawia wiele radości i zwraca uwagę nieznajomych.
Bez wad,nie bierze oleju(skąd te opinie?)Bardzo elastyczny.Nie czuć żadnej ,,turbodziury".
Krótkie,precyzyjne przełożenia.Zdarza się niedokładnne wybieranie z ,,piątki" na ,,czwórkę".Naprawdę można ruszać bez szarpania.Choć nie zawsze-to prawda.
Pomimo wysokiego środka ciężkości pewnie czuje się na zakrętach nawet przy przekraczaniu dopuszczalnych prędkościach.
W porównaniu do moich poprzednich aut-znakomita.Może przy większych gabarytach żony byłyby kłopoty z widocznością boczną.Z widocznościa do tyłu żadnych problemów.
Wskażniki mogłyby być bardziej intuicyjne.Trudno znależć właściwe ustawienie klimatyzacji.Chwilę trwa nim znajdę właściwe przyciski.
Bez zarzutu.W zimę przy maksymalnym nastawieniu błyskawicznie szybko się nagrzewa.Zadziwiające że przez rok nie musiałem czyścić klimatyzacji.
Cztery osoby,bagaże, trasa do Berlina- 700 km-bez jakichkolwiek problemów.
Na to zwracali mi inni uwagę ja nic nie słyszałem ...
Wymiana filtrów,oryginalny olej,klocki hamulcowe tył - liczyłem na znacznie większe koszty.Paliwo? Panowie i Panie jak chcecie oszczędzać to kupcie furmankę i osła (bo na konia nie będzie was stać)
Nic lepszego za pięć dych nie znalazłem.Ciągle cieszę się jazdą jak żadnym poprzednim autem bez sprawdzania średniego spalania.
No nic,naprawdę nic (odpukać!).Tylko zawiść u niektórych wzrosła.
Bez wad.
- zużycie paliwa dla silnika 2.3 MZR DISI Turbo 260KM 191kW