Mysle, że w porównaniu do konkurencji z segmentu Mazda to jeden z lepszych wyborów - wrażenia z jazdy są wspaniałe, prowadzi się bezpiecznie oraz wygodnie i nie chce się z niej wysiadać. To są powody, dla których wybrałam Mazdę CX-5: wspaniały i ekonomiczny silnik (plus niezawodny), zawieszenie i komfort podróży. Ciężko znaleźć jakieś minusy choć tak jak każde auto to i Mazda ma pewne wady (natomiast wg mnie są mało znaczące bo porównaj powyższe). Jeżeli ktoś ma dylemat czy kupić to radzę przejść się po salonach różnych marek, przetestować i tak jak u mnie wyjdzie, że Mazda w tych cenach jakie oferuje to najlepszy/jeden z najlepszych wyborów.
Genialny silnik, dobre osiągi I zero problemów. Mam go juz ponad dwa lata.
Czuć małego laga ale nie przeszkadza to w codziennym użytkowaniu.
Prowadzi się najlepiej ze wszystkich samochodów jakie miałam I jakimi jeździłam, nie chce sie wysiadać
Piękna - jak dbana to nie ma problemów.
Jak na tak duży samochód widoczność jest dobra a tam gdzie nie sięga wzrok kamera I czujniki
Wnętrze bardzo eleganckie choć trochę już odbiega od nowoczesności, którą serwują nam inne marki. Nie każdemu się to musi podobać - mi się podoba ale innym może już nie.
Wszystko działa sprawnie i jak należy.
Cichutko.
Może dwa/trzy lata to za mało zeby się wypowiadać natomiast cena w porównaniu do konkurencji zdecydowanie bardziej interesująca. Mazda daje to co inne marki a wg mnie przebija - swoją klasyką, elegancją i pięknem.
2/3 lata za mało by oceniać - nie było
2/3 lata za mało by oceniać - nie było