Auto sprawuje się bardzo dobrze do tego ma super wygląd i rewelacyjne wyposażenie. W dłuższych trasach tempomat jest po prostu super i do tego spalanie na zadowalającym poziomie. W miejskich korkach mogą trochę denerwować systemy elektroniczne bo mam wrażenie że są za czułe, ale zostały zaprojektowane aby wspomagać kierowcę więc się przyzwyczaiłem. komfort podróżowania też jest na wysokim poziomie. Ogólnie jestem bardzo zadowolony z samochodu.
Bardzo kulturalna w pracy jednostka i na dodatek bardzo elastyczna.
Tylko cztery gwiazdki bo czasami jest problem z włożeniem pierwszego biegu i trzeba ponownie puścić i wcisnąć sprzęgło, ale to może tylko w moim egzemplarzu tak jest.
Auto się rewelacyjnie sprawuje na drodze.
Bardzo ładne auto stylistycznie i do tego ten kolor po prostu super.
Widok z tylu trochę ograniczają dość duże tylne słupki, ale idzie się przyzwyczaić.
Super, wszystko jest w zasięgu kierowcy w bardzo łatwo się zorientować co i jak.
Wentylacja sprawuje się bardzo dobrze, ogrzewanie też działa bardzo sprawnie, tylko już po pół roku czuć już aktualnie jakieś dziwne zapachy z klimatyzacji w szczególności rano jak zaczyna grzać.
Na przestrzeń dla kierowcy i pasażera z przodu nie ma co narzekać, ale na tylnych siedzeniach trochę mało miejsca, aczkolwiek pasażerowie nie skarżyli się na brak komfortu podczas podróży.
jak dla mnie wyciszenie jest na zadowalającym poziomie.
Jak na razie to tylko wlewam paliwo i jeżdżę.
Jakość jak zwykle u Mazdy na bardzo dobrym poziomie, co do stosunku do ceny to ciężko coś napisać ba te aktualne ceny to są bardzo różne.
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 Skyactiv-X 186KM 137kW