: Elastyczność i raz jeszcze....elastyczność i kultura pracy !!
Ocena za całokształt - gdyby nie złe wytłumienie i problemy z wstecznym byłoby doskonale , a tak muszę napisać - OCENA DOBRA ! ( powinna być opcja bdb - to takową bym autku dał )
Elastyczny aż do bólu .
Byłoby ok , gdyby nie to iż wsteczny nie zawsze wchodzi , trzeba wysprzęglać ponownie :)
Idealny !
Mogłoby byc lepiej , ale jest bardzo dobra !
Ergonomia....hmmmm.......za całokształt wykonania jak dla mnie - doskonale !
Nie spotkałem jeszcze w zimie tak potężnej \"grzałki\" - bomba już po kilku minutach , nawet przy - 25 stopniach mrozu !!! Nawiew optymalnie wykonany , powiew czuje się dosłownie wszędzie gdzie potrzeba !
Jak dla mnie i moich \"pasożytów\" - miejsca na wszystko wystarczająco dużo . Tańczyć w niej nie można....,ale co można prócz tego....to już nam kierowcom wiadomo ;) :))
Z poziomem hałasu mogłoby być lepiej , w moim poprzednim autku ( Ford Mondeo MK1 ) było o wiele ciszej pomimo tego iż silnik miał \"zarżnięty nieco\"......Ogółem nie jest zle ,ale na dłuższych trasach pewnie nie jest przyjemnie....
Przy silniku 1,8 benzyna 90KM - jest oszczędny i naprawdę ekonomiczny,średnie spalanie na poziomie około 7 l/100 (znów porównanie do \"Mundka\" ,który żarł 13l/100 ) - małe zapotrzebowanie na benzynkę !!! Ceny napraw ? - Powiem tak - jak dbasz - tak masz , lepiej wyłożyć więcej i wymienić części na markowy sprzęt i w miarę możliwości oryginalny niż kupować tanie zamienniki i podróbki i narażać się na koszta i ponowne wymiany. Ogólnie - BEZAWARYJNA JESLI SIĘ O MADZINKĘ DBA JAK NALEŻY !!!
Jakość/Cena - PERFEKCYJNIE !
Nie znalazłbym nigdzie samochodu tak wdzięcznego,bezawaryjnego,ekonomicznego jak na swoją masę i w miarę dobrze wyglądającego w cenie do 10.000 PLN . IDEAŁ!
Brak problemów od momentu zakupu.
Brak problemów od momentu zakupu ( lipiec 2009 ).