jest to naprawde samochod godny polecenia tym którzy jeżdżą duzo i niechcą remontowac auta co 2 miechy niestety swietność audi i volvo skończyła się po roku 98 :( przykro mi, bo byłem zagorzałym zwolennikiem tych marek , i tak japończyk
= bezawaryjność!!!!!!!!!
Hm nie jest to 2,5 TDI ale jak za taką kase, mam 116 km - cicho , i przedewszystkim oszczędny i nie awaryjny silnik ,choć przydało by sie do tej masy jeszcze z 32 km :) ale mimo wszystko dobrze se radzi przy umiejętnej zmianie biegów
super poprostu audi A6 z 97r odpada przy tym ,skrzynia pracuje bardzo precyzyjnie i lekko
Volvo było twarde audi bardzo miękkie a mazda jest pomiędzy na zakretach sie bardzodobrze czyma , i na bruku nieczuć wibracji
ciut zamałe lusterka boczne ale niejest najgożej dlatego 4
wszystko na swoim miejscu, nie mam sie do czego doczepić , moze tempomat w kierownicy , który razem z nią sie obraca , ale przyzwyczajiłem sie i jest ok
klima chłodzi ,ogrzewanie grzeje , szybko sie nagrzewa i dlatego 5 w Volvo pod pracą sie nagrzewało a mazdeczka sie nagrzewa pio 10 min .
jest oki
nie jest to Audi ani volvo więc niemozna miec pretęsji , pow 3000 obr./min zaczyna motor dawać znać ze jest !
jest to silnik benzynowy miasto 9l/100km przy spokojnej jeździe niejest źle trasa nawet 6l/100km czego więcej oczekiwać ?
za te piniądze kupił bym audi A4 98 lub Volvo V40 99 dojechane na max a w tym przedziale mam autko z klimatronikiem , tempomatem kontrolą trakcji , duze i z całkiem niezłym wynikiem w testach zderzeniowych :):) i z silnikiem brzytwa .i nne marki idą w odstawkę ,
nic zupełnie nic
brak usterek jakich kolwiek jestem zszokowany miałem audi / i Volvo ale to auto mnie zaskoczyło i to bardzo milutko polecam bardzo