Oceny Mazda 626 IV Sedan 2.0 i 115KM 85kW 1992-1997

Najnowsze oceny Mazda 626 IV Sedan 2.0 i 115KM 85kW 1992-1997

4,6
~Diesel
Sedan 2.0 i 115KM 85kW
Wersja USA (Cronos). Bezawaryjny samochód z ogromnym prześwitem (pod przednim zderzakiem ponad 20cm prześwitu). dobrze zabezpieczony antykorozyjnie (porządny ocynk). Jedyne minusy to: słabe hamulce (długa droga hamowania - brak ABS etc), duże spalanie, łsabe reflekotry (przystosowanie reflektorów USA0 oraz głośno pracujące popychacze (brak wpływu na parametry techniczne) . Przyśpieszenie więcej niż wystarczające 9,2s do 100km/h. Świetnie...
~Ślązak
Sedan 2.0 i 115KM 85kW
Mam mazdę w sednie rocznik 94, silnik 2.0 w gazie 115kM. Lepszego auta nie miałem nigdy! Klima, abs'sy, 4 elektryczne szyby i lusterka, tempomat, kontrola trakcji... Mimo że że rocznik 94 a śladów rdzy nie ma w ogóle. Auto bardzo ekonomiczne i tanie w utrzymaniu. W ciągu tego roku jak je mam, żadnej poważnej usterki, jedyne co to wymieniłem wycieraczki bo skrzypiały! Polecam tę mazdę każdemu!
4,5
~ElJot
Sedan 2.0 i 115KM 85kW
Auto wygodne,przestronne,ekonomiczne,bardzo dynamiczne i tanie w utrzymaniu. Nalezy tylko sumiennie zmieniac oleje,filtry i pasek rozrzadu i ten samochod jest naprawde na cale zycie. Jest w mojej rodzinie od 10 lat i od tamtej pory,wiadomo,jedynie podstawowe wymiany typu koncowki drazkow i amortyzatory. Byc moze trafil mi sie taki wyjatkowy egzemplarz,nie wiem.
4,9
~Pawel Gontarek
Sedan 2.0 i 115KM 85kW
Auto bardzo polecam. Posiadam wersje SPECIAL USA wiec blacha ocynkowana wiec brak oznak jakiejkolwiek korozji. Wszystko sprawne. Swietnie sie jezdzi. WOLE TO AUTO NIZ PASSATY B5 VECTRY B itp. To auto ma smak ma wyglad. BARDZO POLECAM
4,8
~Snoopy
Sedan 2.0 i 115KM 85kW
Duży, cichy, wygodny choć mógłby być trochę elastyczniejszy na zawieszeniu ale na zakrętach luksus się trzyma, duży bagażnik, wygląd ponadczasowy, i te ziomki z swoimi pseudo tuningowanymi brykami mogą się schować- nie jeden raz im udowodniłem że Mazda potrafi pokazać pazurki.
4,3
~Bicker
Sedan 2.0 i 115KM 85kW
mój pierwszy disel,troche za głośne turbo, ostatnio jeżdiłem Pontiackiem TransSportem 3100 pojemności.Tam za 50 PLN,robiłem koło 100km,teraz 220 a może więcej. miejsca pod dostatkiem i Olbrzymi bagażnik mam sedana
4,7
~sławek
Sedan 2.0 i 115KM 85kW
pomimo ze moja mazda jest z 95 roku to technologicznie i jakosciowo przewyzsza nowego Fiata z salonu i jestem pewnym iz pomimo przebiegu 130tys km przejezdzi Fiata bez problemu najmniejszego.Mazda moja jest wyposazona max.
4,4
~Mateusz, 20l.
Sedan 2.0 i 115KM 85kW
Samochód jest jak narkotyk. Cudowne audio(6x głośniki fabr.+ sony x plode-nic więcej nie trzeba). Szałowy wygląd (kanadyjska wersja, obrysówki, pomaranczowe migacze lekko sie świecą przy włączonych światłach, platynowy metalic), świetne osiągi, doskonale się drogi trzyma. Nie sprzedaje bo nie stac mnie na mazde 6, a tylko takie auto chce potem mieć.
3,9
~drix1987
Sedan 2.0 i 115KM 85kW
wygląd jest ponadczasowy, teraz nawet karoseria nie wygląda na jakąś stara, jest delikatna i miła dla oka
4,3
~Banan
Sedan 2.0 i 115KM 85kW
Auto super nie spodziewałem sie po tym roczniku takich osiągów i braku problemów :)
Mazda 626 IV Sedan