: Bardzo żwawy silnik bardzo dobre przyśpiesznie 8 sec do 100
: Rdza w tylnich nadkolach
: Przeciekająca przekładnia układu kierowniczego
Ogólnie autko jest godne polecenia mało pali ma kopa jest lekkie i dobrze się trzyma drogi i daje radość z jazdy tylko nie poleca wyjeżdżonych egzemplarzy za 2 albo 3 tys bo to ruina
bardzo dobre przyśpieszenie jak na auto takich gabarytów i bardzo przyjazny dla ucha dźwięk silnika zwłaszcza przy wysokich obrotach kocham dźwiek 4 cylindrowego rzędowego DOHC\'a
biegi wchodzą bardzo precyzyjnie nie problemów typu że nie wbija się bieg jak ma to miejsce w Fiatach że 1 i R nie chcą wchodzić
Uwielbiam te miękkie zawieszenie zwłaszcza jak się jedzie w dalszą trase
Duża przednia szyba dobra widoczność z tyłu jako początkujący kierowca czuje się w nim jak ryba w wodzie
Świetna jakoś plastików wszystko pod ręką bez zbędnych bajerów prostota i wytrzymałość
W zimie ogrzewanie się szybko nagrzewa i to jest wysoki plus tego auta nie telepie się jak ulęgałka
Jestem Wysoką mam rozwalony fotel na maxa do tyłu a mimo to ludzie z tyłu czują się komfortowo nie ma to jak Sedan :))
Wyciszenie jest na bardzo wysokim poziomie nie słychać zbędnych hałasów z otoczenia
Auto Rewelka mało pali ma kopa i o to chodzi a nie żre mase paliwa i zero frajdy z jazdy
ogólnie utrzymanie tego auta nie jest przesadnie drogie jak to mówią ale jak się komuś zdarzy uszkodzić karoserie zderzaki albo elementy blacharskie jak np nadkola drzwi itp niech szykuje zasobny portfel ciężko też dostać wewn lampy na tylnej klapie 2 miesiące ich szukałem xD filtry rożnego rodzaju od 30 do 80 gorąco polecam
Pomimo tak starego wozu takie rzeczy jak oświetlenie działa bez zarzutu
Nie jest najgorzej zwłaszcza że auto ma tyle lat Golfy i inne niemieckie badziewia o wiele gorzej się trzymają po tych latach wiem bo jest lakiernikiem i mechanikiem
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 i 105KM 77kW