Jest to taka mała limuzyna z dużym silniczkiem, taki tatusiowy samochód. Ale młodzież też się w nim odnajdzie. Silnik na LPG traci na mocy sporo mimo tego iż jest to sekwencyjna instalacja gazu. Na benzynie natomiast dynamika silnika jest doskonała. Przy wyprzedzaniu można spokojnie na 5 biegu "brać" bez redukcji.
Jedynym mankamentem tego auta jest chyba zbyt mała przestrzeń na tylnej kanapie
Doskonale wchodzi na obroty, moc dostępna już od niskich obrotów. Redukcja z 5 przy wyprzedzaniu na benzynie to rzadkość :)
2 bieg troszkę haczy na zimno, po za tym perfect
Rewelacja to to nie jest, mogłaby być bardziej sztywna - ale może jestem zbyt wymagający ;)
Bardzo dobra jak na moje gusta;)
Wszystko na swoim miejscu nie trzeba "szukać" :)
Zimą bardzo dobre ogrzewanie a latem klima mrozi bardzo dobrze. Mam wersje wyposażoną w czarną skórę więc w upalne dni klima przy jeździe chodzi non-stop.
Jest to autko dla ludzi o niższym wzroście. Wygodnie może usiąść kierowca i pasażer obok, ale kosztem przestrzeni tylnej
Przy 160 można w środku szeptać
Jak nie szalejesz to przy tankowaniu zbyt dużo nie dolejesz ;)
Nie jest to drogie auto. Ale części swoje kosztują jeżeli chodzi o oryginalne. Serwis do tanich nie należy no i jego jakość jest raczej niedostateczna. Przynajmniej tak jest w moich stronach. Ale zawsze można znaleźć kogoś kto się na rzeczy zna. Jeżeli ktoś nie jest majsterkowiczem to polecam w W-wie prywatny serwis aut japońskich Auto Jaksa - koleś się zna na rzeczy.
Oki
Brak