Kupiliśmy z przebiegiem 32000 km oczywiście walniętą , po czołowym od handlarzyka ,zrobiona wmiarę teraz ma 20 lat i dalej ją śmigamy.Nic nie robiłem ,nawet rozrządu :)Oczywiście klocki ,wydech ,olej ,opony i paliwko.Raz wymieniłem przewód do świecy :)Myślałem że żonka ropy zalała bo akurat z CPN-u wróciła.Całkowicie NIEZAWODNA ! I wspaniała do prowadzenia , za każdym razem nawet dziś jak do niej wsiadam to micha cieszy ,będzie Żal skarbeńka a już przeciągi zaczynają doskwierać a idzie zima :)
Żyleta ZERO problemów .. a w rozruszniku szczotki bo często odpalana.A automat na pych too... sie nieda:(
Perfekt nasz pierwszy automat ale na pewno nie ostatni !
mam już upatrzony Diesel z automatem też oczywiście z dalekiego wschodu :) Tak wogle to kocham Japońce na niemcach zawsze się zawiodłem ,zdecydowanie przereklamowane.Mówią że do japońców drogie części ...a ja nawet nie wiem bo niby skąd?:)
Marzenie , to autko kocha zakręty.Niezbyt długie ,szerokie ,trwałe amorki 1 raz wymieniłem, 2 razy może 3 łożysko,i jakieś drobiazgi czasem.Ale ogólnie bardzo mało .Nie tak jak w VW co roku wiadro +oczywiście wydech mimo że ropniak.
Bez zastrzeżeń duża tylna klapa robi swoje.
Kształt ponad czasowy ,piękna szeroki płaski przód.Tył wąski ,wyższy pięknie rozmieszczone lampy , z trzecim stopem w fabrycznym spoilerze .Dla mnie dużo ładniejsza niż młodsze 626 i 6.Lampy przód wąskie i tu mały - stosunkowo słabe światła (a dałem mocniejsze żarówki)
spoko , klima manual działa do tej pory przydałaby się 2 strefa .. no cóż osobówka .grzeje szybko
bez problemu w 5 osób można podróżować ,w końcu to nie pryszcz
nic dodać , nic ująć
no i tu nie jest tak pięknie.2l ,automat ,klima , krótkie odcinki ,zima i lato (sklep ,dzieci najpierw do przedszkola potem do szkoły ,gimnazjum liceum na studia nie będziemy wozić już.To musi kosztować.W trasie spoko 7 l to dobry wynik wyśle za takie gabaryty.
kupiliśmy te autko prawie 20 lat temu za 43000 , nie mieliśmy KOMPLETNIE ! żadnych problemów ,wydatków extra to muszę dać 10/10
bez komentarza
bez komentarza