: Cisza,spokój,wszytko pięknie pracuje silniczek, muzyczka sobie gra a któś ją w głebi duszy kocha.Nikt cię nie goni czujesz że kierownice trzymasz na dłoni.Widząc przed maską ile pracuje koni
To że jest słaba średnica zawracania, czy brak lusterka asferycznego, czy silnik mam mniej koni.Liczy się styl,klasa, precyzja i co najważniejsze niezawodność a wszystko ma odpowiednią cenę.
Praca silnika jest cicha.Nawet po uruchomieniu na zewnątrz i wewnątrz jest przyjemnie.Przy wyprzedzaniu przydało by się te parę koni więcej.Silniczek 96 konny jest troszkę słaby.Lecz nie kupiłem by tym autem się ścigać.
jest dobra i to na tyle
jednym mankamentem jest słaby skręt.Mam czasem wrażenie ze prowadzę ciężarówkę z naczepą.Zwłaszcza że gdy zawracam.plusem tego jest że dobrze pracuje układ wspomagania i potrafi tą nie dogodność zrekompensować
Nie narzekam szyba z przodu jest dość duża co daje dobrą widoczność.Lusterko od strony kierowcy mogło by być asferyczne.
bagażnik duży auto jest ponad czasowe niczym masaż relaksacyjny bo linie są w nim płynne.Wiadomo że nie każedemu może się podobać.Zależy to od gustu i upodobań.
Nie mam powodu do narzekań.Plusem jest tego iż możemy zamknąć obieg w kabinie jeśli natrafimy na nie przyjemny zapach.robiąc to wcześniej
Jeśli ktoś mówi że z tyłu się źle siedzi to niech pojedzie bmw-36 i przejedzie długi dystans 600kilometrów z tyłu.mówię tu o dwóch osobach z tyłu.Mazdą podróżuje się super.zarówno z przodu jak i z tyłu.
doskonałe silnika nie słychać,cisza spokój,
Może silnik jest mało dynamiczny zwłaszcza do wyprzedzania nie ma kopa bo gdy jest jednostka 115 konna jest inaczej.Pod stacje nie trzeba zbyt często jeździć.Miasto średnio do 9litrów.trasa 5,8 litra na 100km.Ja przejechałem 420 kilometrów na pół baku.zależy kto ma jaką nogę.
Niezawodność ma swoją cenę.W przypadku kolizji potrafi pokazać ile jest słona w cenie.Cóż to jest cena za jaką się płaci jakość za cenę.Jak się dobrze zrobi długo posłuży i uważam że jest tego warta
Nie ma auta które się nie psują.Zależy kto jak dba o auto. Jak dbasz tak masz.Przyznam ze tu nie ma do czego się doczepić.Magdalena jest kochana.Nie zawiodła mnie ani razu.Spytajcie się czy wita często warsztaty
informacja jak wyżej.każde auto ma wady magda ma taką iż trzeba sprawdzać cilinderki i osłony bo potrafią się zapiec.z wadą jest tak samo jest jak u ludzi każdy je ma nikt nie jest doskonały.słyszałem że z wiekiem auta pojawia się korozja na podszybiu z przodu.