Cały czas jaki straciłem na inne samochody przed kupnem tej mazdy to czas stracony. Stracony na ciągłe szukanie jakiś części , mechaników, forumy dyskusyjne o nietypowych usterkach i inne duperele. Teraz wsiadam przekręcam kluczyk i cieszwe się prowadząc ten samochód.
Polecam wszystkim - do b. dobra marka.
Full opcja bez skóry.
To 14 samochód jaki posiadam (diesle, benzyna i 2 LPG) ten silnik to zegareczek. Jazda to czysta przyjemność.
Bez problemów ale nie zachwyca
Ekstra trzyma się drogi ABS TCS gitttttttara
W tylnych słupkach jest szybka ale trzeba uważać - to po prostu kawał maszyny. W porównaniu z innymi i tak jest dobrze.
Chcesz coś włączyć a to na ciebie czeka w odpowiednim miejscu - tylko te przełączniki halogenów muszę się przyzwyczaić.
wentylacja ´ok, klima super climatronik ma wszystko dotykowe - żadnych bzdetnych pokrenteł
Przestrzeni tyle, że m ożna się n ią podzielić z innym autem. Podłokietnik super. Nikomu nie brakuje miejsca i długie podróże są przyjemnością
Przy większych prędkościach trochę szumi - ale ja to uwielbiam ....tem wiatr we włosach
Po założeniu LPG jeżdzę taniej niż żona seicento.
Jest niestety trochę drożej niż u konkurencji, ale jak mawiała moja babcia TANIE MIĘSO PSY JEDZA. Chcesz mieć przyjemność w naprawianiu samochodów kup inną markę - polecam fiaty , fordy, seaty , ople.
Przez 2 lata popsuł się tylko opodnośnik klapy bagażnika (a auto jest z 1999r.)
Nic, nic, nic, - kompletna nuda....