Ocena kierowcy - Mazda 626 III Sedan

Karol e-mail karollorak@interia.pl, 23 lat temu
Silnik 1.8 88KM 65kW
Rok produkcji 1990
Mazda 626 III Sedan 1.8 88KM 65kW 1987-1992 - Oceń swoje auto
Auto ktore ma ponad 300.000 tys kilometrow kolor zloty metalik, alu felgi "OZ-racing", obnizone zawieszenie (3 cm.), spojler tylni + 3 swiatlo stop mi osobiscie sie bardzo podoba. Moi znajomi w rodzinie nie wierzyli ze to autko ma blisko 11 lat. Znakomite wyposazenie min: welurowa tapicerka - tyl podlokietnik 4 razy el szyby, ktore same sie zamykaja po opuszczeniu autka :-) to tylko niektore zalety japonskich aut Mazda z tamtych lat Obecne egzemplarze maja jeszcze wiecej dodatkow
bardzo dobre przyspieszenie
perfekcyjna - daje jej niezly wypas
ma fabrycznie obnizone zawieszenie o blisko 3 cm
gdybym nie zalozyl z tylu spojlera - nie widzialbym tylu auta od srodka przy parkowaniu tylem
moj model to ten obecnie 3 od konca 5-dzrzwiowy ,model na 91r jak na dzisiejsze lata jeszcze moze sie niezle podobac
szczegolnie zima troszke trzeba poczekac - nigdy nie skrobie szyb !
bardzo wygodnie dla kierowcy i wszystkich pasazerow
silnik - to ja nie wiem kiedy chodzi tak cicho
zuzycie paliwa w miescie blisko 12 l.na 100km :-( na trasie, a jezdze bardzo duzo okolo 9 litrow oryginalne czesci bardzo drogie (przegob nap przod 370 zl) nawet podrabiane czesci japonskie sa kosztowne jak dla mnie przynajmniej
Moje auto kosztuje dzisiaj okolo 12.000 zl, a gdyby ktos je kupil mialby wszystko co potrzebne do pelnej satysfakcji jaka jest jazda samochodem. Duzo za niewielka cene
klakson, ciagle naprawiany hamulec reczny
4 razy zmienialem kazdy przegob napedowy
Mazda 626 III Sedan