Kupiłem to auto z drugiej ręki po niewielkiej stłuczce, miało wówczas dwa lata i przebieg okolo 60tyś. km.-naprawiłem i mam je do dziś. Auto super ,wykonane z wielką dbałością o techniczną jakość, Przez tyle lat eksplotacji przy silniku wymieniłem tylko pasek rozrządu,rolki i napinacz paska, no i w 2008r,uszcz.pokr,zaworów ponieważ popękała ze starości, Dziś jeszcze mogę postawić na pracujący silnik szklankę z woda inie uroni się z niej ani jedna kropla wody -wielka kultura pracy tej jednostki napędowej,To samo mogę powiedzieć o układzie kierowniczym izawieszeniach kół.Po dwudziestu latach na stanowisku diagnostycznym pierwszy raz stwierdzono luz na końcówce dr, kier, i tulejach gumowych stabilizatora oraz cięgieł. Zupełnie zapomiałem że takie rzeczy bardzo czesto naprawia się w samochodach.Oczywiście w ciągu tylu lat dokonywałem również szeregu naprawtakich jak wym. tlumików,npr, ham. napr.alternatora, przeł. elektr, wym.termostatu,kopułki,palca, przew.elektr. filtrów ale to wszystko uważam za normalne naprawy eksploatacyjne.Miałem kilka aut i wiem co mówię-polecam tę markę każdemu. Dziś prawie nowe auto innej marki o lepszych osiagach dynamicznych a mimo to częściej jeżdzę MAZDĄ bo jestem jej pewien.