Silnik 2.0 165KM bardzo dobra jednostka napędowa terasa prędkość 60 - 80 km/h spalanie od 4.5 do 5.2 prędkość 140 spalanie 7 -8 miasto trasa od 1 do 2 km zimą spalanie 8 - 10 jak dla mnie super brak turbo i badziewia pod maska jak np TFS. Auto spore miejsca pod dostatkiem widoczność dobra zwłaszcza że to kombi dodatkowa zawsze są partroniki lub kamera Tapicerka super w dotyku nie parze po nagrzaniu auta i nie ziębi zimą ( odwrotność badziewia od VW ) ale ma wadę ciężka jest w utrzymaniu łapie wszystkie pyłki jak magnes. Do wady zaliczył bym poziom hałasu powinno być znacznie ciszej . Co do kosztów eksploatacji normalne nie tanio nie drogo. Awarie brak nic ! ( kolejna odwrotność względem mojego poprzedniego auta passata B7 ) Auto bardzo dobre stosunek CENY do tego co DOSTAJEMY bardzo dobry jak do tej pory to moje pierwsze autko Mazdy i jestem bardzo milo zaskoczony , a opinie ze rdza itp nie wiem ma 72000 tyś km nic niema ale sąsiad ma poprzedniczkę z 2010r na blacie 190 tyś/km i brak rdzy tak więc nie jestem pewien co do tego czy one naprawdę gniją o ile nie mają szpachli na sobie :)
Super jednostka zrywna i bardzo rozsądnie pochłaniająca paliwo.
Super
Bardzo precyzyjny ale nie tak twardy na miasto się nada i do szybkiej jazdy :)
tył słabo, ale to kombi
Prosto czytelnie
Klimatronik 2- strefowy skal co 0.5 C dobranie idealnej temperatury nie sprawia problemów .
przednie siedliska gdyby miały parę cm więcej było by idealnie
minus za to , jadąc czuje się momentalnie ja w skodzie czyli za głosno
Nic
Nic