super autko,duze,wygodne,bardzo bogate wyposazenie nawet w podstawowej wersji,ja mam tx2-super
silnik pracuje cicho,ladnie wchodzi na obroty,mam porownanie do 1.9tdi ktory jeszcze posiadam, skok milowy jesli mowic o kulturze pracy.Mam nadzieje ze niezawodny tez bedzie jak moj 1.9tdi ktory ma 280tys i suchutki i zero problemow.
z 1 na 2 trzeba jakby powoli zeby bylo gladko,reszta super
prowadzenie bajka,trzyma sie drogi jak shinkansen toru:)
niestety nie posiadam czujnikow parkowania i przy tych gabarytach i z hakiem z tylu jest maly problem podczas parkowania.Auto jest duze!Na boki i przod super.
wszystko pomyslane i pod reka,trzeba sie nauczyc i przyzwyczaic do przyciskow na kole kierownicy,reszta banalnie prosta
bardzo dobrze
no tutaj szok,mam 186cm i wszedzie mam komfort,specjalnie siedze nieraz z tylu i tez duuuuzo miejsca.
tutaj tez super,w srodku cicho,na trasie i dobrej nawierzchni jak w benzyniaku,wyciszenie dobre,lepsze od mondeo i insignii na 100%,nie mowiac juz o avensis czy nissanie
spalanie srednio okolo 7ltr,trasa (100-120km/h) to juz do 6ltr....miasto nie wiem bo mieszkam poza:)Ceny przegladow ponoc drogie,napraw nie mialem jeszcze bo auto posiadam 2tydzien....dam znac za rok,dwa
good value for money!!......za te pieniadze nic lepszego,wiekszego i lepiej wyposazonego nie kupilbym,w podobnych pieniadzach mamy octavie,mondeo,avensis...mazda 6 wyglada o 20lat lepiej:)
na razie nie wiem bo mam krotko,przebieg 61tys mil
tez nie wiem