: Skusilem sie wygladem i zamilowaniem do marki, ktore przeszlo bezpowrotnie. Serwis praktycznie nie istnieje !!! 2 miesiace wymieniaja koslawe tarcze, ktore najpierw przetoczyli !!!!????
jak na nowe auto za 100 000 PLN jeszcze nie moge sie otrzasnac !!!
klekoczacy, halasliwy silnik, glosny osprzet (sprezarak klimy), dynamika w porzadku
haczacy 2 bieg, skrzynia calkowicie nieprecyzyjna - a wiem, ze mazda potrafil robic skrzynie -tu niedoscigniona mx-5, skrzypiacy plastikowy mieszek - stad 1 !!!
kombi nurkuje nosem i wali zderzakiem we wszystkie nierownosci - wersja dynamic (sport)
ma czujniki takze daje rade
nieciekawa obsluga tempomatu, stojak na napoje nie w tym miejscu - zmieniasz bieg wylewasz, przegrodka w podlokieniku - do czego to sluzy ???!!!
niezadowalajace, malo wydajne ogrzewanie
z tylu miejsca brak (mam 190 cm), kierowca i pasazer ma swoje miejsce, w mojej (dynamic) slaba regulacja fotela, w wersji exclusive jest lepiej
slychac chlupot paliwa w zbiorniku
w miescie zle, w trasie jazda ekonomiczna 4,5 l, auto na gwarancji wiec kosztow nie bylo ale naprawy gwarancyjne wykonwane opornie lub wcale, w ciagu 9 miesiecy auto spedzilo co najmniej 3 tygodnie w serwisie
parujace reflektory, drzace xenony, rozlazace sie elementy tapicerki, skrzypiacy fotel, resetujace sie audio Bose, nadwrazliwe czujniki deszczu i cofania