Przeniesienie napędu
: Skrzynia biegów - mało dopracowana
: Paliwożerny o przecietnych osiągach.
Nigdy nikomu nie poradzę tego samochodu. Wydałem w ciągu czterech lat prawie 10 tys zł na naprawy o serwisie nie wspomnę. Wrócę chyba do Mercedesa ,który to szanował moja kieszeń lepiej od żony.
Wersja z opisem sport . Silnik mocny ale do sportowych osiagów mu tak daleko jak stodole do hotelu
Drogi jakie mamy każdy widzi . Proponuje opracować wersje map z dziurami i które drogi omijać. Zawieszenie liche oprócz amortyzatorów już wymieniłem wszystko.
Dobra - zależna od wzrostu kierowcy.
Wszystko na swoim miejscu i dość instynktowne.
W zimie ciepło w lecie chłodno . Nie ma na co narzekać.
Rodzina 2+2 ma sporo miejsca oraz niezły komfort.
No tu niestety porażka auto za takie pieniądze powinno być słychać tylko z zewnątrz. silnik 4-cylindrowy nie brzmi ładnie przy wyższych obrotach.
Auto paliwożerne w mieście do tego na autostradzie żeby zaoszczędzić trzeba wąchać to co TIR wypluje.
Sporo kosztuje ciężko odsprzedać. Już czekam na kupca 3 tydzień.
Może jestem już uprzedzony ale mam już kolegów na stacji ASO Mazda.
Skrzynia biegów jest toporna jak w T34 . Na dodatek naraziła mnie na spory stres oraz kosztowna naprawę. Padła w drodze na wyjazd wakacyjny. Cały urlop zepsuty. Dzieci płakały przez dwa dni. Padł komputer pokładowy. Plus żona nie miało konkurencji. Minus wymiana gadającego podzespołu kosztowała mnie kolejne wakacje, a w TV - nuda . . .
- zużycie paliwa dla silnika 2.5 MZR 170KM 125kW