auto, którym się kocha jeździć, ma swoje wady, ale g... mnie to obchodzi. ilekroć jestem w salonie i wsiadam do innego myślę" lipa". to chyba kompelemnt dla mojego auta
równiutko, troch ę huczy, ale przyjemnie dla ucha, świetna elastyczność
mogłaby być odrobinkę bardziej precyzyjna, wsteczny- trzeba się przyzwyczaić, intuicyjnie biorące sprzęgło (nie za wolno nie za szybo)
mam akurat wersję bez kontroli trakcji i z przyczepnoścą przy ruszaniu jest różnie
małe te szybki
to jest taki samochód, że o ego ewentualnych wadach zapomina się wczasie jazdy. bardzo wygodne siedzenia, wszystko jest pod ręką, ogólnie rewelacja
nie mam zastrzeżeń żadnych
dużo miejsca naprawdę dużo
to diesel i słychać to
zużycie paliwa bardzo akceptowalne, ale ceny przeglądów i napraw dośc przykre (częściowo ratuje to, że niektóre częsci z kii pasują no i to, że usterki skromne)
drogi
coś tam zaskrzypiało, raz jeden przewód odłączył się od skrzynki bezpieczników i był dorbny problem. poza tym ok
niestety po 60 tys. zaskrzypiało w zawieszeniu i po dużej dziurze w jezdni łożysko zaczęło huczeć- tu uwaga: sprowadzane są zawswze po cięzkich wypadkach i się sypią (znam sytuację, gdy sprzęgło a nawet silnik był do wymiany). nie polecam więc używanych
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 MZR-CD 121KM 89kW