Lista ocen Mazda 6 I Sedan (223)

~witold
Sedan 3.0 V6 24V 222KM 163kW
Najlepsze auto jakie miałem,a było ich mnóstwo.Maksymalnie wygodne,intuicyjna obluga ,bardzo bezpieczne,fantastyczna przyczepność ,także podczas jazdy w zakrętach.Auto ma skrocona maksymalna,wiec szybciej i latwiej wchodzi na obroty i zachowuje się,jakby mailo 250 KM .Przyspieszenie super a im szybciej jedziesz,tym agresywniej się zachowuje i przy wysokich obrotach mało które mzoe się z nim rownac.Wymienilem sprzeglo komplet,2 czy 3 razy...
4,5
~endrju1
Sedan 2.0 MZR 147KM 108kW
Silnik lubi wysokie obroty tak jak jest napisane w instrukcji do tego samochodu i wcale spala przez to więcej. Biegi powinno się zmieniać bliżej 3000 obrotów niż 2500. Spalanie to kwestia operowanie pedałem. Na wyższych obrotach skrzynia biegów lepiej współpracuje. Silnik 2.0 147KM jest optymalny, nie spala przesadnie dużo a jednocześnie czuć zapas mocy pod nogą. (Silnik)
4,5
~Dave
Sedan 1.8 MZR 120KM 88kW
Mazda 6 gg zauroczyc moze sporo osob swoim pieknym japonskim wygladem. Z przodu ma charakter pantery a z tylu jest bardzo subtelna. Troszeczke zawiodlem sie na jakosci plastikowych zderzakow poniewaz sa bardzo delikatne. A wykonczenie wnetrza jest troszeczke dzieciece ale przyjemne dla oka.
4,2
~Brayli
Sedan 2.0 MZR 141KM 104kW
Auto jest faktycznie mało awaryjne. Niestety korozja jest tragiczna i jak dla mnie dyskwalifikuje ten samochód jako perspektywiczny środek transportu.
4,1
~Bogdan
Sedan 1.8 MZR 120KM 88kW
Kupilem to auto poniewaz naczytalem sie ze jest bezawaryjne. I tak naprawde nikt tutaj nie klamie. Ale niezawodnosc tez ma swoja cene i jest nia bez watpienia wykonanie auta. Samochod jest nawet niezle spasowany, natomiast wkurzaja male rzeczy na ktore w poprzednich samochodach nie zwracalem uwagi. Auto nie rygluje sie automatycznie podczas ruszania, spalanie jest umiejscowione tam gdzie radio i na dodatek mozna widziec albo spalanie albo...
4,7
~michnik
Sedan 2.0 MZR 141KM 104kW
Moim zdaniem auto warte kazdego grosza. Przed zakupem sprawdzilem opinie wszedzie gdzie sie dalo. Myslalem o Mercedesie klasa C, BMW, Toyocie Avensie i kilku innych. Wsyzstkie drogi kierowaly mnie na Mazde. W tej chwili jestem jej szczesliwym posiadaczem. Mimo ze wnetrze to nie Mercedes to lepszego auta nie moglem kupic. Merca kupie na starosc kiedy to bedzie mi wszystko jedno (bedzie sie liczyla tylko klasa i komfort)
4,9
~Lukas
Sedan 2.0 MZR-CD 121KM 89kW
Naprawdę warto polecić to auto ludzią ceniącym swój czas dlatego że brak jest tu przypadkowych wizyt w serwisie.Technicznie ten samochód jest dopracowany do perfekcji gdyby wyciszenie było takie jak w Lagunie II lub Fiacie Croma to by był samochodem bez jakichkolwiek wad.Proponuję jednak unikac egzemplarzy powypadkowych i popowodziowych,znajomi nadziali się na taki i mieli z nim tylko same problemy ale go sprzedali i kupili inny od Niemca z...
4,9
~Kamil
Sedan 2.0 MZR-CD 121KM 89kW
Bardzo dobra propozycja dla wszystkich-od ludzi z zacieciem sportowym poprzez managerow czy głowy rodziny-zda kazdy egzamin i kosztuje mniej niz BMW. No i z gangsterką sie nie kojarzy :PPolecam nawet wrogom
3,2
~Mazda
Sedan 2.0 MZR-CD 136KM 100kW
Auto bardzo wygodne dobrze wyposażone ( wersja exclusive) fajnie jedzie, ale usterkowość jest powalająca nie mówiąc nic o korozji która zjada to auto doszczętnie. Ponoć mazda z silnikiem benzynowym jest dobra ale diesel to poraszka.
3,9
~Krystian
Sedan 2.0 MZR 141KM 104kW
Samochód mechanicznie i wyposażeniowo super, jednakże jego utrzymanie to studnia bez dna.
Mazda 6 I Sedan