Tani w zakupie nie tuzinkowy wszyscy Audi BMW itp przepłacają o jakieś 50 %. Tani w eksploatacji klocki w serwisie 250 zł. tani, bardzo wygodny dynamiczny, następna będzie też Mazda 6 ale już w nowej budzie i w automacie i na 4X4 i nie chcę nic więcej żadnych wylansowanych marek Niemców, które są drogie (a nie lubię przepłacać) i są bardzie awaryjne wiem bo miałem i słyszę
Kultura pracy osiągi ok 166km niby wiele i nie wiele dla mnie to i tak za bardzo dynamiczny
Szkoda tylko że to piątka bo kręci do samego końca wolał bym sześciobiegową, ponoć są takie
Komfort nie S klase ale super lepiej nie potrzebuje
Ok
sympatyczna
ma webasto, klimatronik ok
pełen luksus dla mnie i mojej rodziny lepiej nie potrzeba
ok
taniej się już chyba nie da chyba że na zakupach w Biedronce Żart ale fakt że części w serwisie tanie ja kupuje w Szczecinie na ul. Madolińskiego polecam kiedyś chciałem zmienić serwis na Słupsk bo mam bliżej ale ceny razy 100 % i kontakt nie taki. Na gazie koszt na 100 km max 25 zł. a nie oszczędzam gaz robiłem w Koszalinie u Maazura Mariusza ponoć specjalizuje się w Japończykach 60 tyś na gazie i nic nie robiłem instalacja za 2,5 tyś i za 100 zł dodatkowe smarowanie zaworów instalacja już dawno się zwróciła.
Analizowałem nie da się taniej i tak dobrze kupić samochodu
Nic kompletnie się nie dzieje olej Castrol 10W/40
Bez usterek