: jest miękko i milutko, na 15 calowych felgach, 195/65/15
Gdyby nie słabe wyciszenie byłoby doskonale
na postoju jak się wysiądzie z auta to go prawie nie słychać, bajka, jest super, 3000km poznań-paryż-poznań, bez zająknięcia. I wiem, że gdybym jechał do Lizbony toby te 6 tyś. km równie gładko łyknął. Na autostradzie bajka, tempomat na 160 i wiertarka ;-)
doskonale, ale coś ciężko wchodzi 1 bieg, ale przypuszczam, że od nowości sprzęgło nie było wymieniane, i to jest przyczyna, że już pomału czas
bez zarzutu, choć coś stuka w kolumnie kierownicy ale wyczytałem, że to typowe, wystarczy przesmarować pod kierownicą wielowypust, nie ma to nic wspólnego z maglownicą, bo mimo stuków jest bardzo precyzyjny w zakrętach
przedni prawy słupek trochę przeszkadza w widoczności przechodniów na pasach
trochę trudno dopasować pozycję za kierownicą żeby było mega wygodnie, przy wielu próbach jest "tylko" bardzo dobrze
klima super, nagrzewanie też dobrze, nie ma problemu ani w upale, klima nie dmucha w twarz tylko przyjemnie rozchodzi się po wnętrzu, zimą ogrzewanie też daje radę. wentylator klimy jest zbyt głośny, załącza się od razu na 2 bieg, co jest irytujące, zwłaszcza na zewnątrz
nic dodać nic ująć
nieporozumienie, nieprzyjemnie wyje od 4 tyś. obrotów
:-) tak trzymać, nic się nie psuje
100/100
wyciek klimy do wnętrza, typowa usterka, opisana nawet na mazdaspeed.pl; ponadto wypadł mi wężyk z instalacji ogrzewania :/ nie wiem o co chodzi, szyby jakby bardziej po tym parowały, ale mimo to klima daje radę
nic, 165 tyś, moje 15 tyś
- zużycie paliwa dla silnika 2.0 MZR 141KM 104kW