polecam każdemu Mazdę 6 w chabrowym kolorze,sylwetka bardzo oryginalna,wyróżnia się z tłumu wśród innych popularnych samochodów
Silnik wyśmienity,bardzo ale to bardzo ekonomiczny,jest nawet czym przycisnąć,zbiera się rewelacyjnie,jest cichy.
biegi wbija się za pomocą jednego palca,wchodzą bardzo lekko i płynnie.
jazda tym samochodem w zakrętach i ciasnych ulicach to czysta przyjemność,a promień skrętu jest niesamowity.
widoczność również dobra,choć do tylu troszkę gorzej się patrzy,kwestia przyzwyczajenia.
wszytko na swoim miejscu
ogrzewanie super w momencie robi się ciepło,a latem climatronik jest czymś wyśmienitym,w aucie jest tak chłodno jak w lodowce he he
przestrzeń ogromna,dla kierowcy i pasażerów,miejsca z tylu mnóstwo,a bagażnik bardzo duży,polecam 6-stke rodzina.
samochód bardzo cichy,chodź na większych obrotach ciut głośniejszy ale to normalne,na biegu jałowym w ogolę nie słyszalny,kiedyś się zastanawiałem czy samochód w ogolę jest odpalony
bardzo ekonomiczny w mieście przy delikatnej jeździe pali około 9,10 litrów,w trasie przy 100km/h spala 6l.A na tempomacie mniej.Przy jeździe 80km/h wychodzi na komputerze 4,5l to wyśmienity wynik.
cena bardzo przystępna
super niezawodność,jak to w japońskich autach
nic się nie psuje,samochód można mianować BEZAWARYJNYM
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 MZR 120KM 88kW