Jestem zakochana w niej bez pamięci! Mam nadzieję, że to się nie okaże kolejnym zawodem miłosnym w moim dorobku...
Ja rozumiem, ze kto kocha, ten wad nie widzi, ale tutaj praktycznie nie ma się do czego przyczepić! Jedyne, co mnie drażni, to spalanie.
Tak przyjemnie prowadziło mi się tylko jeszcze hondę civic, a prowadziłam bardzo wiele samochodów.
Wybacza mi prawie wszystkie błedy. Nie spodziewałam się, że może być tak zrywna przy tak małym silniku.
No wsteczny mógłby lepiej działać Nie zawsze wchodzi jak należy. Ale to nie stanowi większego problemu. Poza tym pozostałe pięć biegów wchodzi, jak po maśle. Żadnych zgrzytów, zacięć itp. Czasem mi sie wydaje, że aż za ładnie!
Cudowna przyczepność. A jaki promień skrętu!! Wyrabiam się na każdym zakręcie, nawet jak za szybko w niego wchodze :]
Z przodu gitara. Mogłoby być lepiej z "tyłoboku " :)
Genialne! Nic mi nie paruje. Nawet jak jedzie kilka osób, nie muszę się ratować otwieraniem okien. Ogrzewanie tez idealne - a lubie ciepełko i to ja najszybciej sie da!
Pomimo faktu, iż jeżdżę praktycznie na leżąco, to osoby siedzące za mną, nie są za szczególnie poszkodowane. Jak na tak mały samochód- świetna!
Oj...głośnawo...
Napraw żadnych nie robiłam. Tylko niezbędne wymiany, czyli tarcze, klocki itp. Myślę, że tu akrat w granicach przyzwoitości. Natomiast, jeśli chodzi o spalanie...no cóż....chla mi jak diabli! Czyli zimą po mieście jakieś 10 litrów (a wcale jej nie cisnę). Jak zaczynam uskuteczniać takie triki, jak hamowanie silnikiem, jazda z najbardziej ekonomiczną prędkością itp, to spalanie schodzi do 9 litrów. Zatem nie ma co się czarowac- pali dużo!
Hehe...oby wszystkie stosunki w życiu były tak udane, jak ten...:]
Kupiłam z zepsutym klaksonem. Nie wnikam, co mu się przytrafiło. To wszystko. Nic, ale to nic się nie dzieje. Żadnych stuków, puków, trzeszczenia w środku, korozji, urwanych uchwytów, odpadających przycisków. No nic sie nie dzieje!! Ja rozumiem, ze jest zadbana, ale jakby nie patrzeć, ma juz swoje lata. Słowem jestem zachwycona!
Mazda i poważne usterki? Niaaaeeee :]
- zużycie paliwa dla silnika 1.3 16V 73KM 54kW