Przy zakupie proponuje zakup z Klimą.Bardzo się przydaje szczególnie jak szyby parują.
Silnik ok, ale przydałoby mu się więcej mocy np. podczas wyprzedzania z kompletem czyli 5 osób troche brak mu mocy.Przy 130 tyś. drobne wycieki ale niec poważnego.
Skrzynia ok czasami szarpie na 2 biegu i jest problem ze wstecznym wchodzi za 3,4 razem ogólnie nie mam zastrzeżeń.
Zawieszenie sztywne czuć każdą dziure przy większych prędkościach np. 150 km/h autko troche pływa nie wiem czy to jest tylko w moim modelu ?
Z przodu może być natomiast z tyłu przydał by się parktronic.
No tutaj jest OK za 100 zł przy cenie paliwa około 4.30 zł przejechałem 480 km czyli palił mi około 4,8 L/100 km przeważnie jechałem tak do 120 km/h gdzie się dało więcej.Ogólnie duży plus
W zimie szybko się nagrzewa,w lato nie da się wytrzymać zbyt gorąco niestety nie posiadam klimy.
Przestrzeń dla kierowcy dobra jak dla mnie wzrost 180cm niestety fotel troche za nisko nie da się go wyregulować(tylko góra-dół), z tyłu w miare wygodnie.
Przy większych prędkościach dość głośno słychać silnik.
Praktycznie nic się nie psuje oprócz drążków stablizacyjnych z tyłu i z przodu oraz łożyska z przodu trzeba wymienić od czasu do czasu.
Nic się nie psuje żadnych poważnych awarii !!!
Bynajmniej u mnie.
- zużycie paliwa dla silnika 1.5 i 16V 88KM 65kW