Ocena kierowcy - Mazda 323 V F

Silnik 1.5 i 16V 88KM 65kW
Rok produkcji 1996
Okres użytkowania: 1 rok
Mazda 323 V F 1.5 i 16V 88KM 65kW 1994-1998 - Oceń swoje auto
Silnik : Autko bardzo fajne bardzo ladnie sie prezentuje ma 5 drzwi i jest zarazem sportowe a gdy dołożysz do tego instalacje gazową sekwencyjna to Autko idealne ja jestem bardzo zadowolony z tego Autka Polecam !!!
Silnik : Uszczelka od pokrywy zaworów,oraz piszczacy pasek
Zawieszenie : Twarde zawieszenie zalezne od sprezyn i opon
323 V f, 1.5 i 16V 88KM, 1996 r., 204000 km Świetne autko, zwłaszcza w tym silniku, doskonale się prowadzi,daje dużo przyjemności z jazdy, świetnie trzyma się zakrętów nawet na wyższych prędkościach, silnik żyleta, a przede wszystkim niezawodny w końcu to Japończyk! Doskonały dla każdego lubiącego małe, zwinne szybkie autka z zacięciem sportowym i nie tuzinkową linią ;) Polecam każdemu, sprawdź a nie będziesz żałował! Ale lepiej kupować w gazie bardziej oszczędne.
Przełożenie biegów jest bardzo dobre szybko się rozpędza bardzo dobre ułożenie lewarka biegów wszystko w zasięgu reki i wygoda.
Widoczność do przodu bardzo dobra z cofaniem to ja nie narzekam ja przeważnie cofam na lusterka bo bardzo dobrze w nich widać wszystko
Wentylacja uważam ze mało wydajna bo czasami mi szyby parują i w zimie chwileczkę za długo muszę go grzać by mi szyby odmarzły
Autko z pozoru małe a w środku ma dużo przestrzeni dla kierowcy i dla pasażerów jest sportowe a zarazem przestronne i bardzo duży plus posiada 4 drzwi
Jak na autko sportowe to jest bardzo ciche
Zużyje paliwa mi pali od 7-9 gazu bardzo ekonomiczne auto jak się ma gaz sekwencje ceny napraw nie różnią się niczym od ceny innych aut ogólnie części są i w normalnych ,ludzie myślą ze części do mazd są drogie a to nieprawda a mazda zajebiście stawia na jakosc i mazda zadbana to można nią jedzic lata
Mazda 323 V F