Gadu gadu: 100 74 3 73. jesli ktos chce sie o cos zapytac.,
Silnik 1.8 16V 4WD 103KM 76kW
Rok produkcji 1991
Przebieg:
230 tys. km
napisze krutko stare ale jare! do setki przyspiesza ponizej 8 sekund a pretkosc maksymalna 220 km/h a co sie tyczy palenia gumy to gumke o szrokosci 205 mm pale na dystansie ponad 15 m! polecam mazde:)
nietypowa wersja i zadko spotykana silnika BP o mocy 148 KM. Prawdopodobnie trzy w kraju? wymienialem całe sprzeglo i okazało sie ze nie jest to sprzeglo od zwyklej wersji GT lecz od Mazdy 323 4WD! zdziwilo mnie to? docisk musialem miec sprowadzony z Pragi!
dobra skrzynia tylko wsteczny bieg trzeba wbijac niekiedy dwa razy;( od1 do 3 biegu strasznie krutkie przelozenia:))))
weweracyny ukad jezdny!!! miotajocy na wszystkie strony paseszerow:)
z przodu doskonala, z tylu jusz nie tak ale da sie wytrzymac:) wada jest lewe lusterko:(
paruja szyby ale ogrzewanie jest, to wada tych rocznikow.
doskonale z przodu:))) z tylu jak w maluchu:) to typowe alto dla dwuch osub nie rozumien czemu jest hatchbek powino byc cupe!
jest glosna jak sie wkreca ja powyzej 2500 obr/min:)
prawdziwa dojna krowa w miescie potrafi spalic nawet 16 l benzynki 98 oktanowej jak sie jej nie zaluje gazu:) przy szalenstwach w rodzaju palenia gumy i sdpryntach spala ponad 20 l! przecietnie to 9 l a ponizej 2000 obr/min to tylko 7 l:) jak to muwia cus za coś;)))
polecam tym kturtm nie szkoda na paliwo:) nie wkladajcie gazu to grzech dla wysoko obrotowego silnika ktury potrzebuje zeby byl karminy 98 oktanowym paliwem!!!
poza wymiana drozków,paska rozrzadu,pltmow silikowych,akulumatora i kloców i tarcz niemam zastrzezen!
wymiana szprzegla ale po ponad 200 000 musialo to nastopic;(