jak dla mnie auto ktore ma 14 lat i nie wymaga wkladu finansowego poza olejami itp zalsuguje na 5.. stan zawieszenia wysmienity.. mogloby troszke lepiej palic, aaa mam wersje gaznikowa wiec jak cos nie bedzie problemu z wtryskiem...elektryka szyb wszystkie 4 a nie tylko dwie przednie. Wygodnie rozmieszczoen wszystkie elementry autko przemysalne o sportowym wygladzie naet dzisiaj ludzie sie za nim ogladaja..:)
Jak na ten rok swietnie nie mam nic do zarzucenia.. o dziwo silniczek nie wymaga zadnego wkladu finansowego poza wymiana uszczelek...+ olej +pasek itp, czyli to co sie zuzywa
Bez uwag...poza wstekiem (to chyba norma u japonczykow) biegi wchodza idelanie pomimo wieku i tego ze jestem 4tym wlascicielem, jak joystick tam gdzie trzeba jednym paluszkiem -poza tym brak uwagam - zasluzone 5
szykuje sie na wymiane silentblockow.. ale mam na to jeszcze sporo czasu (tak orzekla kontrola techniczna - kazali przyjechac za 10 lat :D ), kierownica niestety twarda - brak wspomagania - ale to nie maluch wiec da sie krecic jedna reka :)
no tu niestety problem.. duuze slupki z tylu zawadzaja ale te duze lusterka...w sumie daje 4.. nie ma co.. do przodu tez nie najgorzej i te swiatelka ... mm jak sie podniesie to parkowanie na milimetry
bez uwag
ojoj ale tu cieplutko w zimie to sa sekundy jak autko jest nagrzane.. ogrzewanie pieknie dzial, wentylacja w lecie niestety nie najlepiej...ale jak dla mnie - szyby w dol i jazda
kierowca i pasazer dobrze - z tylu nie jezdze :D
no tu mozna by sie sprzeczac daje 3 bo: moglbo by byc ciszej z drugiej strony, ten gwizd kiedy wkrecam go na dwojce :)
ajajaj panowie z mazdy niezbyt sie popisali...to spalanie 101/100
tutaj troszke gorzej, spalanei w miescie bardzo boli po kieszeni biorac pod uwage dzisiejsze ceny.. ale cos za cos.. zbiera sie ladnie i szybko, jakbym mial wybierac seicento kilkuletnie a 323f za ta sama cene, bez wachania madzia
no i tutaj madzia dostaje 5. autko 14 lat do wymiany byly:
klocki, tarcze, plyn spryskiwacza, plyn hamulcowy. wycieraczki, a tak z powazniejszych - rura laczaca kolektor z katalizatorem, i spawanie rury dochodzacej do tlumika (pojawilo sie pare dziurek)
14 lat - NIE ODNOTOWANO!!