Bardzo przyjemne auto, przestronne i wygodne z lekkim smaczkiem sportowym ;D
Silnik pracuje ładnie i bardzo cichutko ;) No i najważniejsze bardzo ładnie przyspiesza.
Badzo dobra skrzynia, tylko wsteczny czasem ciężko wchodzi, ale to chyba normalne u starszych japonczyków bo wcześniej miałem nissana i tak samo było.
Świetnie wchodzi w zakręty szczególnie na szerszych kołach. ja mam 15/195 i jest naprawde super. Wspomaganie mogło by być ciut lepsze ale jak na ten rocznik to i tak jest super. ;)
No z tym to już gorzej ;)
Wszystko pod ręką. No i ta niska pozycja za kierownicą.. to jest to ;)
Bardzo szybko się nagrzewa. Tylko wyższe biegi troszkę głośne.
Miejsca z przodu jest pod dostatkiem... z tyłu też przyzwoicie i bagażmik też już nie taki mialutki ;)
Mogło by być lepiej ale jak dla mnie to jest git. Silnik słychac dopiero na wyższych obrotach i troche szerokie oponki szumią podczasz jazdy ale w porównaniu z micrą to niebo a ziemia ;)
Jak narazie to tylko drobne naprawy typu uszczelka pod klawiatura i takie tam pierdołki. Spalanie przyzwoite ;)
Za takie pieniądze to naprawde świetny samochód. W sam raz dla młodej osoby na początek ;) Bardzo przyjemnie się prowadzi i co najwazniejsze jest bezawaryjny mimo swojego wieku.
Normalne rzeczy które mają prawo sie popsuć z wiekiem. M.in uszczelka pod klawiatura (ale to przez gaz)
Jak narazie brak ;)
- zużycie paliwa dla silnika 1.8 16V 103KM 76kW