Auto do tej pory bezusterkowe, niezawodne, pozwalające czerpać przyjemność z jazdy.
Minusy:
- DUŻY MINUS: słaba i delikatna blacha, bardzo łatwo o drobne rysy czy ślady po kamyczkach nawet przy dużej ostrożności
- przy większej prędkości słabe wyciszenie
- dla niektórych może okazać się ciasno i mało miejsca - dla mnie ok.
- po użytkowaniu po naszych drogach klapa bagażnika zaczyna "wydawać charakterystyczne dla siebie dźwięki"
Plusy:
- przede wszystkim brak poważnych usterek
- oryginalny wygląd i wykończenie wnętrza
- bardzo bogate wyposażenie !!
- i wiele innych szczegółów, które można wymieniać
Największym minusem jest jakość blachy, która jest bardzo delikatna.
Bezawaryjność, komfort i ogromna przyjemność z jazdy sprawiają, że te drobne minusy są niezauważalne. Wg mnie tej wersji do ideału brakuje jedynie więcej mocy (w szczególności przy wyprzedzaniu) oraz poprawa jakości blachy. Wersja z 150KM po dopracowaniu blachy bez wątpienia jest autem idealnym.
Polecam.
auto jak i dodatkowe ogrzewanie szyb i lusterek działa szybko. Praca dwustrefowej klimatyzacji również bez zarzutu.
dla mnie ok, dla niektórych może się okazać ciasno
przy większej prędkości głośny
spalanie w granicach 6,8 - 7,1l na 100km. ceny części dość drogie
Auto w porównaniu do innych marek dość drogie - trzyma cenę. Jednak inwestycja w to auto przy jego niskiej awaryjności szybko się zwraca. Wg mnie zdecydowanie warte swojej ceny.
dźwięk klapy bagażnika, fotel pasażera przy włączonym podgrzewaniu lekko "kopie" w jednym miejscu, pierwsze ślady rdzy na misce olejowej
nie stwierdzono
- zużycie paliwa dla silnika 1.6 MZR 105KM 77kW