: Cala przyjemnosc w braniu zakretow i niesamowite posluszenstwo przy naglych ruchach kierownica .
Jak na razie jestem bardzo zadowolony i mysle ze moj wybor byl trafny.Przymierzalem sie jakis czas na nowego mitsubishi lancer,ale po jazdach probnych wolalem kilkuletnia mazde.
Zadnych zastrzezen po 2-letniej eksploatacji.
Skrzynia podwojna manual i auto,plynne przejscia na wyzszy bieg i odwrotnie.
Auto sie klei do drogi,wymaga jednak dobrej gumy.Polecam dla milosnikow zdecydowanej ostrej jazdy.Lubie po zmianie swiatel ogladac samochody z tylu w bocznym lusterku.
Tyl jest dosc wysoki,a posiadajac tak jak w moim modelu \"spojler\" widocznosc przy cofaniu jest dosc ograniczona.
Jestem sredniego wzrostu i idealnie wpasowuje sie we wnetrze w ktorym mam wszystko w zasiegu reki,a dzieki bardzo dobrze wyprofilowanym fotelom nie odczuwam bolu plecow nawet przy dluzszej jezdzie,pomimo tego ze siedzenia w pierwszej chwili wydaja sie twarde.
Po kilku latach eksploatacji nie stwierdzam zadnych zmian,zima auto nagrzewa sie bardzo szybko,latem klimatyzacja radzi sobie bardzo dobrze-nie czuc obciazenia silnika.
Dla czterech osob naprawde wystarczy,za to bagaznik jest calkiem spory.
Drazni mnie troche szum przy uchylonych oknach,ale juz robilem probe z owiewkami i wydaje mi sie ze problem sam rozwiaze.
Zuzycie zalezy od pory roku tj. od temperatury otoczenia,ale ogolnie to jest minimalnie wyzsze od podanych przez producenta.Zaznaczam ze to jest silnik 2.3l o mocy 150 kM.Ceny przegladow na razie zadne ,gdyz auto bylo do tej pory na gwarancji.
Wysoka jakosc materialow,przyjemne w dotyku i ekonomiczne,warta swojej ceny.
Problem z cewka od startera przy niskich temperaturach.Jak sie okazalo wada fabryczna elementu,
po wymianie jej na inny typ(zalecenie producenta)zadnych dalszych usterek nie stwierdzono.Wszystko odbylo sie w ramach gwarancji fabrycznej.